Sabio Group breidt uit naar Noordse regio met overname Sopra Steria Denmark

Mark Betts

12-01-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Sabio Group breidt uit naar Noordse regio met overname Sopra Steria Denmark

Sabio Group neemt Sopra Steria Denmark A/S over. Het bedrijf breidt hiermee zijn activiteiten uit naar de Noordse regio en versterkt de capaciteiten van Genesys. Sabio wil groeien in de Noordse landen, waaronder Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. De overname versterkt ook de regionale capaciteiten en expertise van Sabio.

De gespecialiseerde Genesys-activiteiten van Sopra Steria worden door Sabio Group geïntegreerd in haar eigen activiteiten. Vier werknemers van Sopra Steria worden overgeplaatst, onder wie twee professionele service consultants, een managed service specialist en een business development manager. Met de overname breidt Sabio ook zijn klantenbestand uit met verschillende gevestigde en bekende Scandinavische merken. Het bedrijf bedient in totaal meer dan 650 kaklnten wereldwijd.

Sterke behoefte aan CX- en digitale transformatieprojecten

Mark Betts (foto), Managing Director van Sabio voor het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en Afrika: "In heel Scandinavië en de Noordse landen bestaat een sterke behoefte aan CX- en digitale transformatieprojecten. Daardoor biedt deze opwindende en zeer strategische overeenkomst ons een fantastische kans om voort te bouwen op ons momentum in Scandinavië en ons bereik uit te breiden in een levendige Europese regio.

"De integratie van de Genesys-activiteiten van Sopra Steria in Denemarken geeft ons een kans om de business te laten groeien dankzij een gezonde pijplijn aan projecten. Daarnaast vergroot de toevoeging van verschillende specialisten in het land onze regionale capaciteiten - met name op het gebied van Genesys-cloudmigratie - en biedt het ons lokale vaardigheden, taal- en marktkennis om zowel nieuwe als huidige klanten te bedienen."

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie