Rob van Kaathoven benoemd tot Managing Director bij VINCI Energies in Zweden

Rob van Kaathoven

Rob van Kaathoven benoemd tot Managing Director bij VINCI Energies in Zweden

Tom Greeve

10-01-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Rob van Kaathoven benoemd tot Managing Director bij VINCI Energies in Zweden

Rob van Kaathoven wordt Managing Director bij VINCI Energies in Zweden. Dit meldt hij op LinkedIn. Kaathoven was eerder Managing Director bij VINCI Energies Nederland waaronder de merken Axians, Bostec en Koning & Hartman actief zijn in de markt.

Tom Greeve is nu de Managing Director van VINCI Energies Nederland ICT, dit is dezelfde groep bedrijven die binnen de ICT actief zijn, zo meldt hij op LinkedIn. Daarbij nemen Johan Korpershoek en Jan-Willem Wildvank de directeurs taken binnen Axians over van Greeve en worden hun taken als Business Unit manager ook weer opgevolgd. De splitsing en invulling van taken met eigen mensen - die de structuur, werkwijze, kernwaarden en cultuur goed begrijpen - zorgt voor continuïteit en zet tegelijk een nieuwe basis neer voor verdere groei in de komende jaren.

VINCI Energies is een multi-technische dienstverlener met sterke marktgerichte merken. Deze merken focussen zich op loyale lange-termijn-relaties in de energietransitie en digitale transformatie door te opereren vanuit een gedreven netwerkorganisatie van business units om zo snel te kunnen inspelen op elke verandering. VINCI Energies heeft in Nederland een totaal omzet van € 631 miljoen (2021) en ruim 3.200 medewerkers verdeeld over 65 bedrijven. Wereldwijd heeft VINCI Energies ongeveer 86.000 medewerkers met een omzet van € 15,1 miljard (2021) over 57 landen.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie