HP lanceert nieuwe line-up van devices en randapparatuur

HP EliteBook 1040 G10 en HP Elite x360 1040 G10

05-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

HP lanceert nieuwe line-up van devices en randapparatuur

HP kondigt op CES 2023 tech beurs in Las Vegas nieuwe producten en oplossingen aan die ontworpen zijn om hybride ervaringen te verbeteren. Met de productaankondigingen zegt HP nieuwe moderne devices te bieden alle werkplekken, thuis en op kantoor, zodat werknemers veilig, betrouwbaar en productief kunnen werken.

De HP Dragonfly G4 is de ultieme pc voor hybride werkstijlen, vol met de nieuwste ervaringen op het gebied van samenwerking.

De HP EliteBook 1040 G10 en HP Elite x360 1040 G10 zijn ontworpen voor managers die hoge prestaties, connectiviteit en beveiliging eisen.

De HP Dragonfly G4, HP EliteBook 1040 G10 en HP Elite x360 1040 G10, nu ook met HP Presence, leveren verbeterde samenwerkingservaringen met nieuwe intuïtieve videoconferentie-innovaties. Dit omvat:

Multi-Camera Experience ondersteunt dubbele videostreams en camerawisseling, zodat gebruikers gemakkelijk hun gezicht en een object of whiteboard tegelijkertijd kunnen laten zien, picture-in-picture of naast elkaar. De nieuwe commerciële pc's zijn 's werelds eerste zakelijke notebooks die het gelijktijdige gebruik van twee camera's ondersteunen.

Auto Camera Select maakt gebruik van intelligente gezichtsherkenning om te identificeren naar welke camera een gebruiker kijkt, zodat gespreksdeelnemers betrokken blijven zonder het oogcontact te verliezen.

HP Keystone Correction maakt het delen van een whiteboard of een fysiek document eenvoudig door beelden van de camera met één klik automatisch bij te snijden en volledig vlak en recht te maken.

HP Be Right Back stelt gebruikers in staat om hun videofeed te veranderen in een stilstaand beeld zonder vergaderingen te onderbreken wanneer ze een pauze nodig hebben.

Nieuwe functies helpen de prestaties en het energieverbruik op intelligente wijze te optimaliseren, waaronder:

Intelligent Hibernate leert de pc-gebruikspatronen om het batterijverbruik te minimaliseren. Na verloop van tijd kan de pc anticiperen wanneer een werkdag eindigt, zodat het apparaat automatisch in slaapstand gaat. Ook kan het apparaat overgaan op de moderne stand-bymodus voor een instant-on ervaring.

Smart Sense optimaliseert de thermische prestaties van de pc met behulp van AI om te leren en zich aan te passen aan de gebruikspatronen van de pc. Het resultaat is een stillere en koelere laptop die comfortabeler is om mee te werken en toch het vermogen levert dat nodig is om werk gedaan te krijgen.

De nieuwste HP Dragonfly en Elite 1000 Series pc's bevatten 90% gerecycled magnesium in de behuizing, 5% ocean bound plastic in de luidsprekerbehuizing en biocirculaire grondstoffen zoals bakolie om de CO?-uitstoot10 te helpen verlagen. Alle verpakkingen van de apparaten zijn 100% duurzaam verkregen of gerecycled, en zijn EPEAT Gold-gecertificeerd in 23 landen, ENERGY STAR-gecertificeerd en TCO-gecertificeerd.

Als aanvulling op het pc-ecosysteem kondigt HP nieuwe monitoren, accessoires en diensten aan.

Monitoren:
Dankzij de slanke ontwerpen met schermformaten van 21,5 tot 44,5 inch diagonaal passen de HP E-serie G5 monitoren naadloos in huis of op kantoor. De serie biedt een verscheidenheid aan keuzes om werknemers te helpen geconcentreerd en verbonden te blijven dankzij 4K resolutie op geselecteerde modellen, ultrabrede en curved schermen, 99% sRGB en bijpassende accessoires. Gebruikers kunnen comfortabel werken met HP Eye Ease om blootstelling aan blauw licht te verminderen. De Ambient Light Sensor past automatisch de helderheid van het scherm aan. De HP E45c G5 monitor is 's werelds eerste 45-inch super ultrawide dubbele QHD curved monitor. Alle monitoren in deze serie zijn voorzien van 90% gerecyclede en hernieuwbare materialen, zoals koffiedik en gerecycled aluminium.

De HP M24h en M27h FHD monitoren zorgen voor een upgrade van home-setups van thuiswerkers, scholieren en studenten met verbeterde ergonomie voor de optimale houding en kijkhoek. Het is ook 's werelds eerste monitorserie met een comfort setup-guide via geïntegreerde display software.

De HP E-serie G5 monitoren brengen productiviteit naar een hoger niveau met grote schermformaten, hoge resoluties en meer comfort.

De HP E45c G5 Curved Monitor is een 45-inch super ultrawide dual QHD monitor die een unieke ervaring en flexibiliteit levert.

De HP M-serie FHD monitoren is 's werelds eerste monitorserie met een comfortabele installatiegids via geïntegreerde displaysoftware.

Accessoires
De Voyager Free 60 Series voegt zich bij Poly's bekroonde lijn van Bluetooth headsets. De Poly Voyager Free 60+ draadloze oordopjes met een slim oplaaddoosje zijn de ultieme pro-grade oordopjes voor hybride werknemers. De oordopjes bieden tot vijf uur gesprekstijd met adaptieve active noise canceling (ANC) en WindSmart technologie om afleidende achtergrondgeluiden te blokkeren. De oordopjes zijn verkrijgbaar in carbonzwart of witzand en hebben een strak, modern ontwerp voor de hele dag comfort en flexibiliteit. Het oplaaddoosje biedt 10 uur extra gesprekstijd en is voorzien van een kleurentouchscreen met eenvoudige toegang tot volume- en dempingsfuncties en inzicht in de levensduur van de batterij en de gespreksstatus. Het slimme oplaaddoosje heeft ook een 3,5mm analoge ingang, waardoor het perfect is voor in-flight entertainmentsystemen. Met de Poly Lens Mobile App, kunnen gebruikers hun Poly-apparaatinstellingen personaliseren, terwijl IT-teams inzichten kunnen beheren en ontvangen.

De Poly Voyager Free 60+ Wireless Earbuds en het slimme oplaaddoosje zijn de ultieme pro-grade oordopjes voor hybride werkers.

De HP 620/625 FHD Webcam biedt eenvoudig inloggen met de Windows Hello gezichtsherkenning. Deze FHD 1080p webcam is gebouwd voor videocalls en is Zoom-gecertificeerd. Gebruikers kunnen ongewenste geluiden verminderen door dubbele ruisonderdrukkende microfoons en er op hun best uitzien dankzij auto-focus, een instelbaar gezichtsveld, Ai gezicht framing en een verbetering van achtergrondlicht. De webcam legt elke hoek vast met een draaihoek van 360 graden en een kanteling van 90 graden voor extra flexibiliteit. De webcam is duurzaam geproduceerd met 71% gerecycled plastic en wordt geleverd in een 100% recyclebare verpakking. De muis is gemaakt voor het Intel Evo laptops accessoires programma waardoor deze naadloos aansluit en betrouwbaar te koppelen is met Intel Evo laptops.

Met de HP 710 oplaadbare stille muis kunnen gebruikers werken waar ze willen, met een compact ontwerp, stille kliks en een batterij die tot 90 dagen meegaat. Met zes programmeerbare knoppen voor aangepaste snelkoppelingen kunnen gebruikers hun workflow maximaliseren en naadloos werken met multi-OS compatibiliteit op drie opgeslagen apparaten. Het apparaat is gemaakt van 60% gerecycled plastic.

De HP 620/625 FHD Webcam zorgt voor eenvoudige aanmelding met Windows Hello gezichtsherkenning.

Met de HP 710 oplaadbare stille muis kunnen gebruikers productief blijven met programmeerbare knoppen, een batterijlevensduur tot 90 dagen en een compact tweehandig ontwerp.

Diensten
HP Carbon Neutral Computing Services helpen organisaties op weg naar een CO?-arme toekomst met twee opties om de CO?-voetafdruk van hun HP zakelijke pc's te compenseren. Klanten kunnen kiezen voor compensatie van de CO? die vrijkomt tijdens de productie en levering van het systeem of tijdens de gehele levenscyclus van het apparaat, zodat hun pc's CO?-neutraal blijven tot het einde van het gebruik.
HP integreert hoogwaardige CO?-compensaties voor elk apparaat, van de productie van het product tot het dagelijks gebruik van de pc, om organisaties te helpen hun doelstellingen op het gebied van CO?-neutraliteit te versnellen. HP biedt klanten ook een Sustainability Benefit Report dat eenvoudig de duurzame impact van hun CO?-neutrale HP pc-vloot vastlegt.

Duurzaamheid voor iedereen met nieuwe consumenten-pc's Sinds HP in 2019 zijn eerste product met gerecyclede materialen uitbracht, heeft het HP bijna een kwart miljoen kilo aan gerecyclede materialen gebruikt. Het bedrijf breidt 's werelds meest duurzame pc-portfolio verder uit en introduceert nieuwe producten en verpakkingen die vooroplopen om een duurzamere toekomst mogelijk te maken.

De HP 14 en 15,6 inch laptops zijn verkrijgbaar met Intel of AMD processoren, en hun compacte ontwerp is gemaakt van ocean bound plastic, post-consumer gerecyclede plastic en gerecyclede metalen. De HP 14 inch Eco Edition Laptop PC tilt duurzaamheid naar een hoger niveau: tot 25% van het product is gemaakt van gerecyclede en post-consumer gerecyclede plastic. Voor de onderkant van het apparaat zijn biocirculaire grondstoffen gebruikt, zoals bakolie en ook de verpakking van dit apparaat is 100% duurzaam en recyclebaar. Alle nieuwe consumenten notebooks zijn ENERGY STAR en EPEAT Gold gecertificeerd.

De HP 24 en 27 inch All-in-One pc's maken ook gebruik van unieke materialen voor het innovatieve frame, waardoor dit HP's meest duurzame all-in-one aanbod tot nu toe is. Dit is 's werelds eerste pc waarin gerecycled koffiedik verwerkt is als spikkels in de afwerking van de pc.

Meer dan 40% van de behuizing van deze all-in-one bevat post-consumer gerecycled plastic, 75% gerecycled aluminium is gebruikt voor de armsteun en 100% gerecycled polyester is gebruikt voor de voet van de steun.
De all-in-one is ENERGY STAR en EPEAT Gold geregistreerd. De duurzaamheid gaat verder dan het apparaat zelf: de 100% duurzaam ingekochte en recyclebare doosverpakking is met 62% verkleind, waardoor er tot 66% meer eenheden per pallet kunnen worden gebruikt, wat de CO?-voetafdruk vermindert.

Daarnaast helpt HP Planet Partners gebruikers producten die zij niet langer nodig hebben te hergebruiken of te recyclen.

HP 14 inch Eco Edition Laptop PC36 is gemaakt met tot 25% gerecyclede materialen, inclusief bio-circulaire inhoud zoals bakolie, evenals gerecyclede en post-consumer gerecyclede kunststoffen.

De HP 27 inch All-in-One PC is HP's meest duurzame all-in-one aanbod tot nu toe, met gerecycled koffiedik als ontwerpkenmerk in de afwerking van het apparaat.

Prijzen en beschikbaarheid
De HP Dragonfly G4 wordt verwacht vanaf 14 april. De prijs wordt dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.
De HP EliteBook 1040 G10 wordt verwacht vanaf 24 maart. De prijs wordt dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.
De HP Elite x360 1040 G10 wordt verwacht vanaf 24 maart. De prijs wordt dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.
De Poly Voyager Free 60 Series oordopjes worden verwachten in maart. De prijs wordt dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt. Een Microsoft Teams-certified editie zal ook beschikbaar zijn.
De HP E-Series G5 Monitors worden verwacht vanaf februari. De prijs wordt dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.
De HP M-Series Monitors worden verwacht vanaf februari. De prijs wordt dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.
De HP 620/625 FHD Webcam wordt verwacht vanaf 1 maart voor €89,99 via HP.nl
De HP 710 Rechargeable Silent Mouse wordt verwacht vanaf 15 februari voor €89,99 via HP.nl
De HP 14 and 15.6 inch Laptop PCs worden verwacht vanaf maart. De prijzen worden dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.
De HP 14 inch Eco Edition Laptop PC wordt verwacht in augustus. De prijs wordt dichter bij de beschikbaarheid van het product bekendgemaakt.

 

 

Terug naar nieuws overzicht