Kyndryl kondigt cloud-native services aan

16-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Kyndryl kondigt cloud-native services aan

Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurservices, heeft nieuwe cloud-native services onthuld om klanten te helpen bij het op grote schaal moderniseren van hun cloudapplicaties in onder ander AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform. Kyndryl Cloud Native Services zijn ontwikkeld om klanten in staat te stellen kritieke workloads in hybride en multicloud-omgevingen te migreren, moderniseren en optimaliseren door gebruik te maken van het goed ontworpen framework in combinatie met elk van zijn strategische hyperscaler-partnerschappen.

In de hele wereldeconomie staat digitale modernisering bovenaan de zakelijke agenda's. Complexiteit en technologische silo's, samen met een tekort aan kritieke interne IT-vaardigheden, hebben de voortgang voor de meeste bedrijven echter vertraagd. Klanten zijn op zoek naar partners om de kloof te overbruggen met nieuwe oplossingen en vaardigheden.

Kyndryl staat klaar om klanten te helpen bij het stroomlijnen van hun inspanningen voor het moderniseren van cloudapplicaties door een raamwerk te bieden van code-assets, workflows, expertise en de end-to-end levenscyclus van advies tot beheer met geïntegreerde services rond geautomatiseerde back-up, patching, KPI-monitoring, beveiliging, waarschuwingen en incidentmanagement. De services zijn afgestemd op de cloudacceptatieframeworks van de strategische hyperscaler-partners van Kyndryl. Kyndryl biedt ook bekwame middelen via cloudexperts die klanten kunnen helpen hun cloudadoptie te versnellen en bedrijfsresultaten te behalen.

Door samen met klanten te creëren via het cloud-native besturingsmodel, biedt de aanpak van Kyndryl een snellere weg naar innovatie via verbeterde productiviteit van ontwikkelaars. Het biedt ook een vereenvoudigd inkoopproces, consistente levering in verschillende clouds, kosteneffectievere cloudmigratie en -modernisering, en de integratie van andere technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI). Bovendien bieden de services meer efficiëntie en flexibiliteit met snellere cloudimplementaties, minder tijd voor het instellen van ontwikkelaars, eenvoudiger beheer en veerkrachtigere applicaties.

Kyndryl richt zich op het transformeren van de cloudactiviteiten van klanten door gebruik te maken van Infrastructure as Code (IaC) en beleid als code voor secure-by-design leveringsprincipes waarmee klanten een automatiseringsgerichte aanpak kunnen volgen, wat de acceptatie van de cloud versnelt en de clouduitgaven optimaliseert.

"We hebben gezien dat bedrijven de afgelopen jaren meer gebruik hebben gemaakt van de cloud, maar ze stuitten op hindernissen bij de acceptatie - of het nu gaat om de complexiteit van hybride of multicloud-landschappen of het gebrek aan vaardigheden en expertise om hun IT-domeinen te beheren", aldus Harish Grama, Wereldwijde praktijkleider Kyndryl Cloud. "Deze nieuwe diensten zijn een direct resultaat van de voortdurende reis van Kyndryl om onze innovatie en ons aanbod uit te breiden door middel van strategische partnerschappen en nieuwe technologie, wat we eerder niet hebben kunnen doen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud