Dustin start met verkoop refurbished IT in samenwerking met Cisco

14-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dustin start met verkoop refurbished IT in samenwerking met Cisco

Het aanbod van refurbished netwerkapparatuur is voornamelijk gericht op grote bedrijven en de publieke sector, maar ook op bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. De producten worden verkocht via de verkoopteams van Dustin met volledige ondersteuning en garantie van Cisco. Dustin verwerkt ook de tweedehands Cisco-producten, zodat de gebruikte hardware op verantwoorde wijze kan worden hergebruikt en gerecycled. In eerste instantie wordt deze dienst aangeboden door Dustin in Zweden maar hij zal binnenkort in alle Dustin markten beschikbaar zijn.

Het aanbod van refurbished netwerkapparatuur is beschikbaar in alle markten van Dustin en voornamelijk gericht op grote bedrijven en de publieke sector, maar ook op bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. De producten worden verkocht via de verkoopteams van Dustin met volledige ondersteuning en garantie van Cisco. Dustin verwerkt ook de tweedehands Cisco-producten, zodat de gebruikte hardware op verantwoorde wijze kan worden hergebruikt en gerecycled.

"Dit is een stap om met de gehele sector de goede kant op te gaan. Bovendien is het een volgende stap in de richting van onze doelstelling om in 2030 100 procent circulair te zijn. We willen het voor bedrijven en de publieke sector gemakkelijker maken om duurzamer te zijn", zo besluit Angelo Bul.

Terug naar nieuws overzicht