Zeibur overgenomen door Anrova Solutions & Domani Business Solutions

30-11-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Zeibur overgenomen door Anrova Solutions & Domani Business Solutions

De vorig jaar gefuseerde SAP-partners Anrova Solutions en Domani Business Solutions zetten, met de overname van de in Dordrecht gevestigde SAP-specialist Zeibur, een volgende stap in hun groeistrategie.

Groei en versterking

Met de acquisitie van Zeibur op 25 november 2022, bevestigt de tandem Anrova/Domani zijn ambitie om een toonaangevende speler te worden op de Europese markt als SAP MKB-specialist. Eind 2021 bundelden deze bedrijven hun krachten om met de steun van Capital A een solide financiële basis te leggen voor verdere groei. Met deze overname wordt een volgende stap gezet.

Kris Adriaenssens, CEO Anrova Solutions/Domani Business Solutions: “De schaalvergroting die door deze acquisitie ontstaat, biedt ons de gelegenheid het volledige SAP Intelligent Enterprise aanbod aan te reiken aan ondernemers in het MKB en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatie traject van een onderneming.”

Naast het SAP MKB-aanbod, beschikt de nieuwe entiteit voortaan ook over een breder gamma specifieke software-oplossingen.

Focus op de klant

Klanten krijgen toegang tot een solide, grotere organisatie met een breed scala aan professionals. De general managers van Zeibur, Maurits Zeinstra en Frank van Burik, zeggen hierover: “Deze ontwikkeling komt vooral onze klanten ten goede. Klanten van Zeibur kunnen voortaan rekenen op een partner met brede aanwezigheid in de Benelux. Ze krijgen toegang tot een enorme schat aan kennis en kunde op het gebied van SAP en waardevolle aanverwante producten.”

De nieuw ontstane organisatie telt een 100-tal medewerkers en heeft vestigingen in Lier, Harelbeke, Braine-l’Alleud, Venlo en Dordrecht.

Terug naar nieuws overzicht