Kyndryl en Elastic kondigen uitgebreide samenwerking aan

28-11-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Kyndryl en Elastic kondigen uitgebreide samenwerking aan

Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurdiensten, en Elastic. het bedrijf achter Elasticsearch, hebben een uitgebreide wereldwijde samenwerking aangekondigd om klanten full-stack waarneembaarheid te bieden, waardoor ze hun vermogen kunnen versnellen om machinegegevens (IT-gegevens en bedrijfsgegevens) te doorzoeken, analyseren en erop te reageren die zijn opgeslagen in hybride cloud-, multi-cloud- en edge computing-omgevingen.

In het kader van het partnerschap zullen Kyndryl en Elastic samenwerken aan het creëren van gezamenlijke oplossingen en leveringsmogelijkheden die zijn ontworpen om diepe, wrijvingsloze observatie te bieden op alle niveaus van applicaties, services en infrastructuur om uitdagingen op het gebied van klantgegevens, analyse en IT-operations management aan te pakken.

De bedrijven zullen zich richten op het leveren van grootschalige IT-operaties en AIOps-mogelijkheden aan gezamenlijke klanten door gebruik te maken van Kyndryl's dataframework en toolkits en Elastic's Enterprise Search-, Observability- en Security-oplossingen, waardoor gestroomlijnde migraties, gemoderniseerde infrastructuur en huurdersbeheer en AI-ontwikkeling voor efficiënte en proactief IT-beheer.

Als onderdeel van het partnerschap zijn Kyndryl en Elastic van plan om samen te werken om de behoeften en vereisten van klanten te ondersteunen via gezamenlijke aanbiedingen en oplossingen op de volgende gebieden:

IT-gegevensmodernisering – Organisaties helpen bij het beheren van exponentiële opslaggroei en hen de mogelijkheid geven om naar gegevens te zoeken, waar deze zich ook bevinden.

IT-gegevensbeheerservices voor Elastic – Flexibiliteit bieden aan gebruikers van Elastic door Kyndryl de volledige stackinfrastructuur en analyseworkloads voor IT-activiteiten te laten beheren.

Intelligente IT-analyse – Maakt bruikbare waarneembaarheid mogelijk door middel van AI/ML-mogelijkheden die uniforme inzichten leveren voor proactieve en efficiënte IT-activiteiten met technologiedomeinspecifieke inzichten.

Datamigratieservices voor Elastic – Biedt de mogelijkheid om migraties te stroomlijnen en zelfbeheerde Elastic-workloads in te zetten voor hyperscalers naar keuze van de klant.

Het wereldwijde team van gegevensbeheerexperts van Kyndryl zal ook deelnemen aan het wereldwijde Elastic-certificeringsprogramma om hun expertise in het adviseren, implementeren en beheren van Elastic-oplossingen voor kritieke IT-projecten en -omgevingen uit te breiden.

"Klanten in alle sectoren proberen hun capaciteit te verbeteren om de gegevens die zijn opgeslagen in de cloud en op edge computing-omgevingen te doorzoeken en analyseren", zegt Nicolas Sekkaki, Applications, Data & AI global practice leader voor Kyndryl. "We zijn blij om samen te werken met Elastic om een uniforme aanpak te creëren en naar voren te brengen die klanten zal helpen hindernissen te overwinnen en hun vermogen om op grote schaal toegang te krijgen tot hun bedrijfsgegevens te verbeteren."

"Klanten in staat stellen bruikbare inzichten uit hun gegevens te halen, is een belangrijke factor voor gegevensgestuurde digitale transformatie", zegt Scott Musson, Vice President, Worldwide Channel en Alliances bij Elastic. “De combinatie van Kyndryl's wereldwijde expertise in het beheer van bedrijfskritische informatiesystemen en de bewezen schaal en flexibiliteit van het Elastic Search Platform biedt de cruciale basis om organisaties te helpen snelheid, schaal en productiviteit te stimuleren en hun observatiebehoeften in hybride cloud, multi -cloud- en edge computing-omgevingen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security