Microsoft Azure DDoS IP Protection is beschikbaar in Public Preview

23-11-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Microsoft Azure DDoS IP Protection is beschikbaar in Public Preview

Microsoft Azure DDoS IP Protection is nu beschikbaar in Public Preview. IP Protection is een nieuwe SKU voor Azure DDoS Protection die is ontworpen met het MKB in het achterhoofd en levert enterprise-grade en kosteneffectieve DDoS-beveiliging. "U kunt zich verdedigen tegen L3/L4 DDoS-aanvallen met altijd actieve monitoring en adaptieve afstemming die ervoor zorgen dat uw applicatie altijd beschermd is", aldus Microsoft.

Met IP Protection heeft de gebuikers nu de flexibiliteit om bescherming op één openbaar IP-adres in te schakelen. "Azure DDoS Protection kan naadloos worden geïntegreerd met andere Azure-services voor realtime waarschuwingen, statistieken en inzichten om uw beveiligingspostuur te versterken". Als u slechts een paar openbare IP's in uw omgeving heeft, kunt u beginnen met IP-beveiligings-SKU die rechtstreeks op de openbare IP-bron kan worden ingeschakeld en u betaalt alleen voor die beschermde bron. De kosten zijn een vaste 199$/maand voor elke beschermde openbare IP-bron zonder extra variabele kosten. Prijzen kunnen per regio verschillen. Facturering voor IP-bescherming gaat in vanaf 1 februari 2023", aldus Microsoft.

Bekijk hier de volledige gedetailleerde prijslijst Azure DDoS Protection-prijzen | Microsoft Azure

SKU-vergelijking

De nieuwe SKU voor IP-beveiliging bevat enkele functieverschillen in vergelijking met de SKU voor netwerkbeveiliging. Bekijk hier belangrijkste verschillen in functies.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud