ITQ introduceert Managed Modern Apps Services voor Kubernetes met VMware Tanzu

17-11-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ITQ introduceert Managed Modern Apps Services voor Kubernetes met VMware Tanzu

ITQ heeft haar ITQ Managed Modern Apps Services met VMware Tanzu geïntroduceerd. ITQ levert professional services, support services en managed services rondom het gehele VMware-portfolio. VMware Tanzu is ontworpen om de ontwikkeling van cloud-native applicaties te vereenvoudigen en te versnellen.

"Wij horen steeds twee dingen wanneer wij met klanten uit alle segmenten praten - applicatiemodernisering in een multi-cloud landschap is voor iedereen een topprioriteit, en er is een enorm kennistekort als het gaat om het bouwen en beheren van deze cloud-native apps en platforms", zegt Ajay Patel, senior vicevoorzitter en general manager, Modern Apps & Management Business Group bij VMware. "We zijn zeer enthousiast over deze nieuwe service. ITQ heeft namelijk ruime ervaring en is succesvol in DevOps en applicatie-modernisering. Zij zijn betrouwbare experts als het gaat om het bieden van end-to-end managed services voor schaalbare app-platforms die bedrijfsresultaten leveren waar onze klanten behoefte aan hebben."

ITQ biedt een trapsgewijze benadering met drie volledig beheerde lagen die voor jou klaar staan afhankelijk van waar je je bevindt in jouw app-moderniseringstraject. ITQ bouwt en onderhoudt de moderne applicatieplatforms binnen jouw organisatie en neemt het zware werk op zich. Denk hierbij aan technische integratie, Day 2-management zoals lifecycle management, en meer. ITQ biedt volledige proactieve ondersteuning, zodat klanten altijd voorbereid zijn om op hun zakelijke behoeften in te spelen.

"ITQ Managed Modern Apps Services zijn ontworpen rond de klantbehoeften die we vandaag de dag in de markt zien", zegt Robert Kloosterhuis, Technoloog voor Cloud-Native bij ITQ. "We verminderen de complexiteit en uitdaging van de adoptie van moderne applicatieplatformtechnologieën, zoals Kubernetes, door een aantal managed services aan te bieden die de adoptie van cloud-native ontwikkelingspraktijken een kickstart geeft."

"Ons aanbod moderne apps draait om de bekwaamheid van ontwikkelaars, zowel technisch (door het vereenvoudigen en automatiseren van het gebruik van Kubernetes en moderne supply-chain tooling) als via vaardigheden en de praktijk, waarbij we jouw teams helpen de volgende stap te zetten naar cloud-native softwareontwikkeling", zegt Martijn van Tol, VP Cloud Native bij ITQ. "Onze trapsgewijze benadering biedt een eenvoudige manier van starten en maakt het gebruik van een modern app-platform dat snel en laagdrempelig is. Daarnaast is het ook gereed om jouw ontwikkelingsbehoeften te blijven vervullen, terwijl je cloud-native ontwikkelingspraktijk zich verder ontwikkelt en uitbreidt."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud