Xerox stelt John Bruno aan als President & Chief Operating Officer

John Bruno

16-11-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Xerox stelt John Bruno aan als President & Chief Operating Officer

Xerox Holdings Corporation benoemt John Bruno (foto) tot President & Chief Operating Officer. Bruno versterkt het team na de promotie van Steven Bandrowczak tot Chief Executive Officer eerder dit jaar. In deze functie werkt hij nauw samenwerken met de CEO en het managementteam om de wereldwijde strategie van het bedrijf vorm te geven.

Bruno is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het operationele model om de prestaties van het bedrijf te verbeteren. Hij houdt ook toezicht op het wereldwijde productaanbod, de dienstverlening, marketing, productie, supply chain, inkoop, informatietechnologie en Xerox' IT services business unit.

Klantervaring verbeteren

"John brengt tientallen jaren ervaring met zich mee op het gebied van business, technologie en operationeel leiderschap bij Fortune 500-bedrijven in een groot aantal sectoren die van toepassing zijn op de richting die we met Xerox inslaan", aldus Steven Bandrowczak, Chief Executive Officer van Xerox. "John's expertise zal ons klantgerichte bedrijfsmodel vooruithelpen en ons in staat stellen een nog betere klantervaring te creëren."

Bruno komt naar Xerox nadat hij zeven jaar bij Aon heeft gewerkt, waar hij Chief Operating Officer en Chief Executive Officer van Data & Analytic Services was. Gedurende zijn 30-jarige carrière bekleedde John leidinggevende posities bij onder meer NCR Corporation, United Parcel Service, Cisco Systems, Merrill Lynch en Goldman Sachs.

"Ik ben vereerd om deze rol op me te nemen en met Steve en dit getalenteerde managementteam samen te werken als President & Chief Operating Officer van Xerox", aldus John Bruno. "Ik kijk ernaar uit om met al mijn nieuwe Xerox-collega's wereldwijd samen te werken. We zorgen samen verder voor operationele innovatie, waarmee we onze klanten verrassen en de huidige en toekomstige essentiële werkplektechnologieën leveren die zij van Xerox verwachten."

Terug naar nieuws overzicht