Workday applicaties nu gebruikt door meer dan tweeduizend klanten in EMEA

Chano Fernandez, Co-CEO Workday

16-11-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Workday applicaties nu gebruikt door meer dan tweeduizend klanten in EMEA

Workday, speler in enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, kondigt tijdens zijn Workday Rising vent in Stockholm een aanhoudend momentum in de EMEA-regio aan, naarmate meer bedrijven Workday selecteren om digitale transformatie te stimuleren. Dit wordt gemeld door Chano Fernandez (foto), Co-CEO Workday en andere topmanagers op het Rising event waar ook de redactie van Dutch IT Channel en Executive People aanwezig is.

Temidden van de groeiende wereldwijde onzekerheid wenden organisaties zich tot oplossingen die hen helpen door complexe omgevingen te navigeren en gegevens en inzichten te integreren om betere en snellere bedrijfsresultaten te behalen. Met Workday Financial Management en Workday Human Capital Management (HCM) kunnen financiële en HR-teams snel reageren op verschuivingen in de zakelijke omgeving en meer waarde leveren aan het bedrijf zo meldt de Amerikaanse SaaS leverancier.

Workday blijft snel groeien in de EMEA-regio met meer dan 2.000 klanten met hoofdkantoor in Europa , waaronder Asda, Basic Fit, franprix, Glovo, Mazars en Telpark. Het bedrijf heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in Frankrijk , Duitsland , het VK en andere Europese landen. Workday-applicaties worden nu gebruikt door meer dan 40% van de FTSE100 en DAX40, en meer dan 30% van de CAC40.

In het huidige fiscale jaar hebben meer dan honderd bedrijven met een Europees hoofdkantoor voor Workday gekozen:

Electrolux, met hoofdkantoor in Zweden , is een toonaangevend wereldwijd apparaatbedrijf dat jaarlijks ongeveer 60 miljoen huishoudelijke producten verkoopt in ongeveer 120 markten en wereldwijd 52.000 mensen in dienst heeft. Het bedrijf heeft Workday HCM gekozen om te helpen bij naadloos personeelsbeheer.

Deepl, met hoofdkantoor in Duitsland, is een AI-bedrijf dat ernaar streeft taalbarrières te overwinnen door middel van kunstmatige intelligentie die tot nu toe door meer dan een half miljard mensen wordt gebruikt. Het bedrijf heeft gekozen voor Workday Financial Management om financiële processen intelligent te beheren en voor Workday Adaptive Planning voor meer planningsflexibiliteit.

Metabo, met hoofdkantoor in Duitsland, is een fabrikant van professionele elektrische gereedschappen en accessoires met wereldwijd meer dan 2.000 medewerkers. Het bedrijf heeft Workday HCM, software voor talentbeheer, werving en leerbeheer geselecteerd voor uiteenlopende HR-processen om een naadloze werknemerservaring te creëren.

Believe, met hoofdkantoor in Frankrijk, is een van 's werelds toonaangevende digitale muziekbedrijven met meer dan 1.610 werknemers in meer dan 50 landen. Het bedrijf heeft Workday HCM en Workday Peakon Employee Voice geadopteerd om de manier te helpen transformeren waarop zij hun werknemers ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling en hun betrokkenheid bevorderen.

In de loop van dit fiscale jaar zijn meer dan 150 klanten met een Europees hoofdkantoor live gegaan met Workday-applicaties:

The Hyde Group, met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, is een van de toonaangevende en bekroonde aanbieders van betaalbare woningen in Londen en het zuidoosten van Engeland , met ongeveer 48.000 daken boven de hoofden van meer dan 100.000 mensen die er anders misschien geen zouden hebben. De vereniging is live gegaan met Workday Financial Management om haar financiële processen intelligent te automatiseren en diepere zakelijke inzichten te verkrijgen.

Parques Reunidos, met hoofdkantoor in Spanje , is een van de leidende wereldwijde exploitanten van vrijetijdsattracties, met meer dan 60 verschillende activa, waaronder themaparken, dierentuinen, zeeparken, waterparken, accommodaties en andere attracties verspreid over Europa, Noord-Amerika en Australië. Het bedrijf heeft Workday HCM geïmplementeerd om HR-processen te helpen digitaliseren en de betrokkenheid van medewerkers te verbeteren.

Stagecoach, met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, is de grootste bus-, touringcar- en trammaatschappij van het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft Workday HCM met Payroll geïmplementeerd om hun personeel een gemakkelijke manier te bieden om digitaal toegang te krijgen tot looninformatie, vakantie en verlof aan te vragen, en om handmatige processen, spreadsheets en papierwerk te vereenvoudigen en te verminderen.

Sky, met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, is een van Europa's toonaangevende media- en entertainmentbedrijven. Het bedrijf is live gegaan met Workday HCM, Prism Analytics, Recruiting, Talent and Performance en Learning om hun HR-processen te helpen transformeren.

Terug naar nieuws overzicht