Jeroen Kuerble benoemt tot nieuwe directeur van Cloudwise

Jeroen Kuerble

14-11-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Jeroen Kuerble benoemt tot nieuwe directeur van Cloudwise

Jeroen Kuerble (foto) is per 1 december 2022 de nieuwe algemeen directeur van Cloudwise, ICT-dienstverlener in het onderwijs. Kuerble neemt het stokje over van Ludo Hertroijs. Hij verdiende zijn sporen in de onderwijssector en neemt veel kennis met zich mee over de educatiemarkt.

Na zijn studie bedrijfskunde (RuG) is Jeroen de uitgeverijsector ingegaan en werkte hij in Nederland, Duitsland, België en UK. In zijn laatste rol was Jeroen statutair directeur van Noordhoff. De drie founders Huig Ouwehand, Gertjan van Popering en Gijs Stijnman hebben vertrouwen in deze keuze. Ouwehand: "Met zijn ervaring, kunde en enthousiasme hebben we met Jeroen een sterk persoon gevonden die Cloudwise kan helpen de volgende stap te zetten. We groeien gestaag en hebben er vertrouwen in dat Jeroen deze groei in goede banen weet te leiden, terwijl we de kwaliteit en klanttevredenheid hoog houden."

Kuerble: "Ik geloof in samen mooie dingen maken en problemen oplossen voor klanten. Ik geloof in de kracht van teams, van transparantie en van dialoog. Cloudwise is een prachtig bedrijf met veel potentieel zowel in Nederland alsook internationaal. Ik ben er dan ook trots op deel uit te gaan maken van dit team en zie er naar uit om samen het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Cloudwise te schrijven."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud