Xerox laat Novity als zelfstandige start-up verder gaan

07-11-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Xerox laat Novity als zelfstandige start-up verder gaan

Xerox laat Novity zelfstandig verder gaan. Deze spin-out is een start-up opgericht door het Xerox Palo Alto Research Center (PARC), die industriële voorspellende onderhoudstechnologie heeft ontwikkeld en vercommercialiseerd. Met de spin-out behoudt Xerox een minderheidsbelang in Novity.  

PARC introduceerde de Novity-oplossing eerder dit jaar. Met een Industrial Internet of Things (IIoT) -technologie gebruikt Novity apparatuursensoren en eigen algoritmen zodat fabrikanten de toekomstige status van hun productiemiddelen zien zonder grote hoeveelheden historische gegevens. De Novity TruPrognostics-engine maakt gebruik van een combinatie van machinelearning en op natuurkunde gebaseerde modellen, waarbij storingen worden voorspeld met minimaal 90 procent nauwkeurigheid en doorlooptijden van maanden, niet weken of dagen.  

"Wij richten ons op bestaande en toekomstige industriële klanten en helpen ze om hun activiteiten fundamenteel te transformeren en ervoor te zorgen dat dit consistent en voorspelbaar gebeurt", aldus Markus Larsson, oprichter en CEO van Novity. "Met de combinatie van ons team en PARC's IP ingebed in de Novity TruPrognostics-engine, zijn we goed op weg om onze missie waar te maken om fabrikanten schoner, sneller en beter te laten werken."

Terug naar nieuws overzicht