CrowdStrike en EY breiden samenwerking rond cloudbeveiliging uit

26-10-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

CrowdStrike en EY breiden samenwerking rond cloudbeveiliging uit

CrowdStrike, speler in cloudsecurity, breidt zijn samenwerking met EY uit. De samenwerking breidt bestaande diensten uit, waaronder Ransomware Readiness and Resilience, Incident Response (IR), Recovery and Remediation, Identity Assessment en Zero Trust-mogelijkheden.

De partijen combineren cloudbeveiliging- en observatiediensten van CrowdStrike met consultancy van EY. Gezamenlijke klanten kunnen zo cloudworksloads beveiligen met CrowdStrike Cloud Security, of bijvoorbeeld hun log- en eventgegevens op schaal op te nemen met CrowdStrike Falcon LogScale. Dit geeft hen real-time zichtbaarheid om problemen in infrastructuuromgevingen beter te begrijpen en te beoordelen.

"Cloudbeveiliging en observatiemogelijkheden blijven belangrijke prioriteiten voor onze klanten. De uitbreiding van onze samenwerking met CrowdStrike is van cruciaal belang om organisaties te blijven helpen en informeren over nieuwe en opkomende bedreigingen en deze uiteraard aan te pakken", zegt Dave Burg, EY Americas Cybersecurity Leader bij CrowdStrike. "Als gevolg van deze uitbreiding zal EY CrowdStrike Cloud Security en Falcon LogScale implementeren om klanten te helpen met het beveiligen van cloud workloads en de gegevens die ze genereren te operationaliseren voor meer zichtbaarheid."
 
De combinatie van EY Cloud Security met CrowdStrike Cloud Security helpt DevOps-teams onder meer bij:

  • migraties naar de cloud door het beoordelen, ontwerpen, implementeren en optimaliseren van belangrijke cloudbeveiligingscontroles, of het nu een hybride of multi-cloud betreft.
  • de beveiliging van bedrijfskritische workloads door het beschermen van cloud workloads, containers en serverloze omgevingen middels het automatiseren van langdurige risico- en auditprocessen.
  • het geautomatiseerd ontwikkelen van cloud-native applicaties en beschermen van containers, kubernetes en hosts.

Optimalisatie van observatiediensten

Het EY NextGen SOC-serviceaanbod maakt gebruik van CrowdStrike Falcon LogScal om klanten te helpen met hun cyberrisicomanagement. Alle security use cases worden met EY's SOC Transformation diensten geëvalueerd en geoptimaliseerd met Falcon LogScale, dat real-time streaming, zoeken en alarmering biedt. Dit zorgt voor een kortere gemiddelde detectietijd.

Ook vermindert de combinatie de complexiteit en vergroot het de zichtbaarheid. Zo zijn klanten minder tijd kwijt aan het onderhouden en beheren van verschillende omgevingen. Doordat Falcon LogScale alle logs op een centrale plek in één dashboard zet, blijft er meer tijd over voor het onderzoeken van incidenten.

Daarnaast biedt de combinatie volgens CrowdStrike een lagere total cost of ownership (TCO). De TCO verlaagt door het vervangen van traditionele logging oplossingen. EY kan klanten helpen om hun TCO te verminderen en relevante zakelijke inzichten te verkrijgen door te helpen bij de identificatie en prioritering van hun kapitaal en operationele investeringen. 

Terug naar nieuws overzicht
Security