Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Fujitsu Nederland helpt duurzaamheidsdoelen te realiseren

Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Fujitsu Nederland helpt duurzaamheidsdoelen te realiseren

Nu de Nederlandse overheid zijn duurzaamheidsdoelen voor 2030 niet lijkt te halen, kan dat volgens Fujitsu een verkeerd signaal afgeven aan het bedrijfsleven: als de overheid er niet in slaagt, waarom moet het bedrijfsleven het dan wel? Een tweede trend op het gebied van duurzaamheid is verschuiven in plaats van reduceren, aldus Fujitsu. Wie bijvoorbeeld SaaS-diensten afneemt, is niet meer verantwoordelijk voor de carbon footprint ervan. Reden voor Fujitsu om de interne reductiedoelen op gebieden zoals CO2 ook zoveel mogelijk bij klanten tussen de oren te krijgen, aldus Fujitsu. Onder meer met een duurzaam portfolio zoals Uvance en met een ‘duurzaamheidsthermometer zoals de Sustainability Benchmark. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Channel Talkshow ‘ Future of Business Technology’ hierover met Ronald Bottenberg, Innovatie Manager bij Fujitsu Nederland.

Lees ook het recente interview met Fujitsu: Duurzaamheid betekent reduceren, niet alleen je verantwoordelijkheid verschuiven.

Terug naar video overzicht