Verizon sluit grote deal met Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken

07-10-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Verizon sluit grote deal met Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken

Verizon kondigt een nieuw Enterprise Infrastructure Solutions (EIS) project aan voor het moderniseren van de wereldwijde communicatie-infrastructuur en het leveren van IT-diensten voor alle ambassades, consulaten en andere belangrijke locaties van het Department of State (DOS) over de hele wereld.

Het contract, met een waarde van 1,58 miljard dollar voor de komende 10 jaar, omvat de uitvoering en het beheer van netwerkoplossingen voor de buitenlandse kantoren van het ministerie, waaronder Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. "Wij zijn bij uitstek geschikt om het ministerie van Buitenlandse Zaken krachtige oplossingen te bieden op het gebied van wereldwijde netwerkconsolidatie en -beheer", aldus Maggie Hallbach, Senior Vice President Public Sector bij Verizon. "Wij ondersteunen al meer dan 30 jaar het ministerie van Defensie en andere klanten uit de nationale en particuliere sector met wereldwijde infrastructuur en communicatie."

Met een aantoonbare managementaanpak waarbij gebruik wordt gemaakt van ervaren Verizon Public Sector-teams, duidelijke processen en op technologie gebaseerde tools, zal dit contract ervoor zorgen dat alle diensten op tijd en volgens de prestatienormen worden geleverd.

Verizon Public Sector is een marktleider in het binnenhalen van federale overheidsprojecten, waaronder recente overwinningen van het Federal Bureau of Investigation en het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Terug naar nieuws overzicht