Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-09-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel update met Frans Vertregt en Witold Kepinski

Het team van Dutch IT Channel organiseert in de tweede helft van dit jaar weer interessante activiteiten voor de Nederlandse IT-industrie en IT-beslissers. Frans Vertregt (Managing Director Dutch IT Channel) en Witold Kepinski (Founder en Editor in Chief Dutch IT Channel) roepen iedereen op om zich te nomineren voor de Dutch IT Channel Awards 2022. IT-beslissers kunnen zich gratis inschrijven voor het Future of Business Technology event op 13 oktober in Fort Voordorp in Groenekan nabij Utrecht.

De achtste editie van de Dutch IT Channel Awards vindt plaats op donderdag 16 maart 2023 met als motto ‘Let’s celebrate the channel”. Er worden 24 awards uitgereikt. Iedereen in de ICT-branche kan een bedrijf of persoon nomineren voor de Dutch IT Channel awards. Heeft u een interessante business case of kent u een persoon die dit jaar impact maakt in de Nederlandse tech business? Nomineer dan deze op de website dutchitawards.nl.

Interessante sprekers op Future of Business Technology

Op donderdag 13 oktober vindt het Future of Business Technology event plaats in Fort Voordorp waar IT-beslissers inzicht krijgen in recente tech trends en ontwikkelingen waarmee ze impact kunnen maken. Er zijn onder andere een interessante keynotes van Gartner analist Frank Buytendijk en Vivian Broex, Voorzitter van de Rvb Zorgspectrum. De dag wordt afgesloten met een optreden van Ron Simpson, serieondernemer en co-founder The Avocado Show.

VIA DEZE LINK KUNT U ZICH INSCHRIJVEN VOOR HET EVENT THE FUTURE OF BUSINESS TECHNOLOGY. U BENT VAN HARTE WELKOM!

Terug naar video overzicht
Dutch IT-channel Awards