LVNL kiest Protinus IT voor levering standaard softwarelicenties

22-08-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

LVNL kiest Protinus IT voor levering standaard softwarelicenties

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) selecteert Protinus IT als partij voor ondersteuning en advies bij de verwerving en de verwerving van bestaande en nieuwe standaard software licenties. De levering van standaard software licenties omvat zowel On Premise- als SaaS-/PaaS-oplossingen, inclusief onderhoud en bijbehorende dienstverlening.

De raamovereenkomst kent een initiële looptijd van 2 jaar met tweemaal een optie tot verlenging van 1 jaar. De totale maximale looptijd bedraagt derhalve 4 jaar. De geschatte opdrachtwaarde over 4 jaar is 15 miljoen euro.

Luchtverkeersleiding Nederland zorgt voor een veilige afhandeling van het luchtverkeer in het Nederlandse burgerluchtruim. LVNL levert algemene luchtverkeersdiensten (area control) en naderings- en plaatselijke luchtverkeersdiensten (approach en tower control) op Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport en Lelystad Airport. Het hoofdkantoor bevindt zich op Schiphol Oost. LVNL heeft ruim 1.000 medewerkers in dienst en voert een actief diversiteits- en inclusiebeleid. Ook duurzaamheid en MVO zijn belangrijke pijlers bij de aanbestedingstrajecten van LVNL.

Terug naar nieuws overzicht