Nutanix Essentials: Reduceer IT-complexiteit met een hybride multicloud-platform

16-08-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nutanix Essentials: Reduceer IT-complexiteit met een hybride multicloud-platform
(15-09-2022)

Cloudoplossingen vormen de hoeksteen van iedere organisatie. Tegelijkertijd kunnen zij echter verwarrend en complex zijn. U heeft een frictieloze bedrijfsvoering nodig om meer te kunnen realiseren, ongeacht of oplossingen on-premises of in de cloud draaien. Nutanix Essentials op 15 september helpt u hierbij.

Ongeacht of het gaat om hyperconvergence, hybride- of multicloud-omgevingen, of het combineren van de flexibiliteit van de public cloud met de veiligheid van de private cloud, Nutanix Essentials helpt u bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Keynotes

Nutanix CEO Rajiv Ramaswami geeft samen met andere senior productleiders inzicht in de visie en product strategie van Nutanix. Ook komen verschillende klanten en gebruikers aan het woord, die inzichten, best practices en tips delen voor het gebruik van het Nutanix platform voor het terugdringen van de complexiteit en kosten van uw IT-infrastructuur.

Ook zijn breakoutsessies beschikbaar waarin u laatste trends, best practices en kennis over het opstellen van uw cloudstrategie worden gedeeld. Neem deel aan sessies onder leiding van experts over toepassingen en technische deep dives in hybride multicloudinfrastructuur en de diverse workloads in public, private en hybride omgevingen. Ontdek hoe Nutanix u kan helpen zich te richten op de bedrijfsresultaten met een simpele, flexibele en kostenefficiënt cloudplatform.

Meld u vandaag nog aan voor Nutanix Essentials.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud