Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
eG Innovations: overkoepelende aanpak complexiteit IT-monitoring is een must

De complexiteit van infrastructuur neemt alleen maar toe

Jan Goudappel
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
27-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

eG Innovations: overkoepelende aanpak complexiteit IT-monitoring is een must

Monitoring van (de prestaties van) alle IT-oplossingen is een complex en groeiend vraagstuk voor elke organisatie. Digitale transformatie van werk- en productieprocessen en zowel de back- als frontoffice maakt van elke organisatie min of meer een IT-gedreven organisatie. Daarnaast wordt IT op steeds meer manieren aangeboden én afgenomen: on premise, gehost, in een private of publieke cloud. Tel daarbij op het groeiend gebrek aan IT-medewerkers en het mag duidelijk zijn dat IT-monitoring een must is om een IT-omgeving optimaal, schaalbaar en flexibel in te zetten. eG Innovations beschikt over 20 jaar ervaring met IT-monitoring en kent een duidelijke visie op hoe de groeiende complexiteit van IT-monitoring het hoofd te bieden. Moderator Danny Frietman praat in deze talkshow hierover met Jan Goudappel, Senior Sales Benelux bij eG Innovations.

Lees ook het recente interview met eG Innovations: eG Innovations zorgt dat infrastructuren en applicaties goed presteren.

Terug naar video overzicht
Digitale Transformatie