Arista introduceert 7130-serie switches voor lage latency-netwerken

04-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Arista introduceert 7130-serie switches voor lage latency-netwerken

Arista Networks heeft volledig programmeerbare 7130-serie switches voor netwerken met een zo laag mogelijke latency geïntroduceerd. Deze systemen vergroten de flexibiliteit voor klanten terwijl ze tevens de complexiteit, het stroomverbruik en de kosten verlagen. De 7130LBR en 7130B switches bieden een nieuwe dimensie van configuraties, prestaties en schaalbaarheid voor op FPGA's gebaseerde applicaties van financiële dienstverleners, ISP’s, mediabedrijven en overheden.

De switches uit de 7130-serie integreren volledig programmeerbare switching silicon van technologiepartners met ultra-lage latency op laag 1 en flexibel schaalbare FPGA's (Field-Programmable Gate Array’s). Daarmee kunnen onder andere financiële dienstverleners verschillende elementen van hun geavanceerde handelslogica samenstellen en toevoegen aan uiterst schaalbare lage latency switching fabrics. De serie bevat twee nieuwe modellen die volledige L2/3-switching en open programmeerbaarheid integreren met de snelste L1-connectiviteit. Deze draaien beide op Arista EOS, integreren met CloudVision, ondersteunen functionaliteiten als switching, routing, DANZ-monitoring en zijn programmeerbaar binnen het portfolio van Arista Networks.

De 7130LBR-serie biedt 96-poorten die de ultra-lage latency laag 1 X-Point combineren met twee snelle FPGA's, Broadcom Jericho2 switch silicon en een krachtige CPU en hardware met precisie timing. Hiermee zijn netwerk-, server- en maatwerk FPGA-applicaties te integreren in een bijzonder compacte vormfactor. In vergelijking met traditionele multibox-systemen, reduceert de 7130LBR zowel het aantal apparaten, netwerkconnecties, bekabeling en het benodigd vermogen, als de kosten. Tevens verbetert het de dichtheid en latency van een netwerk aanzienlijk door het herrangschikken van deze belangrijke componenten.

Terug naar nieuws overzicht