eG Innovations breidt haar team verder uit

Jan Goudappel (links) en Erik van Veenendaal

25-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

eG Innovations breidt haar team verder uit

eG Innovations, aanbieder van (performance) monitoring voor high-end, converged en hybride applicaties, cloud services en IT-infrastructuren, breidt haar team in Nederland verder uit. Jan Goudappel (links op de foto) versterkt sinds 1 april het team als Senior Sales. Erik van Veenendaal (rechts op de foto) is recent aangetreden als Pre-Sales Consultant.

Goudappel deed gedurende zijn loopbaan uitgebreide ervaring op met application development en integration. Zo was hij onder andere werkzaam bij Magic Software Enterprises, Mastex software, Axivion en Vuram. "Ik kijk er erg naar uit om te bouwen aan een lange termijn samenwerking met partners en klanten", aldus Goudappel. "eG Innovations levert al meer dan 20 jaar IT-monitoringoplossingen en het huidige platform biedt volledige ondersteuning voor moderne technologieën en cloudimplementaties. Organisaties die voor eG kiezen zijn verzekerd van kwaliteit, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst!"

Diepgaand inzicht in wat zich afspeelt in netwerk

Erik van Veenendaal startte zijn carrière als system engineer bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Hij vervulde vervolgens verschillende consultancy functies en was tot voor kort werkzaam als Solution Architect bij PQR.

Van Veenendaal: "Als Pre-Sales consultant voor eG kan ik bedrijven echt verder helpen om een meer gedetailleerd inzicht te krijgen in hun IT-prestaties. Veel organisaties gebruiken tegenwoordig een veelvoud aan verschillende (cloud)applicaties. De IT-omgeving wordt daardoor echter dusdanig complex, dat het steeds moeilijker en tijdrovender is om de oorzaak van een probleem te vinden, als zich een verstoring voordoet. De oplossing van eG Innovations maakt het niet alleen eenvoudig mogelijk om de daadwerkelijke root cause van het probleem te vinden; dankzij de vergaande correlaties biedt het zelfs inzicht in zaken waar je niet naar zocht en is het dus echt mogelijk om proactief te monitoren."

"De moderne werkplek 2.0 moet gebruikers een optimale user experience bieden; altijd en overal. Dit kun je alleen maar waarborgen als je end-to-end inzicht hebt in wat zich in het netwerk afspeelt, zowel in de applicatie-laag als in de IT-infrastructuur", aldus Renne Bots, Area Sales Manager Benelux en DACH bij eG Innovations. "Ik ben dan ook erg verheugd over de komst van Jan en Erik. Elk vanuit hun eigen specialisme kunnen zij onze partners en klanten ondersteunen in de toenemende behoefte aan de end-to-end monitoring oplossing van eG Innovations."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud