Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-04-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Leaders update met Jeroen van der Lingen - SAP

Jeroen van der Lingen is sinds de zomer van 2021 Managing Director van SAP Nederland. Hij ziet veel groeikansen met partners, onder andere met RISE with SAP, een pakket van oplossingen, diensten en een cloudinfrastructuur die de digitale transformatie vereenvoudigt. Daarnaast gaat hij zich richten op het realiseren van de ambitieuze groeistrategie in ons land. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, sprak met Van Lingen in een video update tijdens de SAP Partner Awards 2021 bij de Kunsthal Rotterdam.

Jeroen van der Lingen is sinds 1989 werkzaam bij SAP en heeft meerdere strategische functies bekleed. Zo heeft hij recentelijk de SuccessFactors activiteiten van SAP in EMEA-Noord geleid.

Daarnaast heeft hij in de afgelopen 11 jaar functies bekleed als Country Manager voor SAP Zweden, Head of Education EMEA, Managing Director van SAP Nordics en Head of Services Sales voor de EMEA-regio. Hij startte zijn carrière binnen SAP als R/2-consultant in Duitsland.

Rotterdam

De SAP Partner Awards 2021 zijn feestelijk uitgereikt in de Kunsthal Rotterdam en later ook in het centrum van tijdens een wandeling. De award avond werd feestelijk afgesloten in Remastered bij de Erasmusbrug.

Het award event startte met een borrel en walking diner in Kunsthal Rotterdam. Gasten konden ook ‘Job, Joris & Marieke. A Triple Life’ bekijken, een tentoonstelling gerealiseerd over Nederlands bekendste talenten op het gebied van animatie. Daarna werden andere awards uitgereikt op de Veerkade en bij de Erasmusbrug.

De avond werd afgesloten in Remastered. Daar werd een digitale show getoond met werken van Hollandse Meesters zoals Jeroen Bosch, Vincent van Gogh, Rembrandt en Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

Foto's

Bekijk de foto's van de SAP Partner 2021 Awards op de Facebook pagina van Dutch IT Channel.

De SAP Partner Award 2021 winnaars zijn:

SAP Innovation Partner of the Year: EY

SAP Solution Extension Partner of the Year: Tricentis

SAP S/4 Digital Transformation Partner of the Year: Accenture

SAP Service Partner of the Year: Deloitte

SAP Human Experience Management Partner of the Year: Adessa

SAP Digital Supply Chain Partner of the Year: Ideo

SAP Intelligent Spend Management Partner of the Year: McCoy

SAP Customer Experience Partner of the Year: Delaware

SAP Business One Partner of the Year: Aiden

SAP Business ByDesign Partner of the Year: Aiden

Rise with SAP Partner of the Year: Ctac

SAP Sustainability Partner of the Year: Capgemini

SAP Value Added Reseller of the Year: Aiden

SAP Ambassador Award: myBrand

Terug naar video overzicht