Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-04-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Security video update met Hans ten Hove - Datto

Datto, aanbieder van cyberbeveiliging en back-up toepassingen voor managed service providers (msp) was een van de partners van de Dutch IT Security Day, die plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. Hans ten Hove, Director Northern Europe bij Datto, sprak in een video interview met Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski over het belang van de Dutch IT Cybersecurity Assembly rondetafels en de uitkomsten daarvan.

De Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief waar security leiders en specialisten uit het Nederlands bedrijfsleven en overheid meerdere keren per jaar samen komen om cruciale security ontwikkelingen te bespreken en te agenderen. Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief van Dutch IT Channel en Datto.

Ten Hove nam tijdens de Dutch IT Security Day deel aan een speciale sessie van de Dutch IT Cybersecurity Assembly, onder leiding van Dutch IT Channel-moderator en dagvoorzitter Danny Frietman. Samen met andere vertegenwoordigers van Nederlandse cybersecurity-allianties constaeerde Ten Hove dat het Nederlandse mkb nog achter de cybersecurityfeiten aanloopt. Met een tweesporenbeleid kan de branche het mkb het beste helpen de security awareness te verbeteren, zo vinden de deelnemers tijdens een speciale sessie van de Dutch IT Cybersecurity Assembly.

Hans ten Hove signaleert dat het mkb vooral ontbreekt aan kennis. “Mkb’ers hebben vaak hun cybersecurity aan hun ICT-leverancier uitbesteed. Zij denken daarom dat de security altijd is geregeld, wat natuurlijk niet zo is. Daarom is in het mkb nog veel awareness en meer kennis nodig.”

Lees ook: MKB security heeft stok achter de deur nodig.

Terug naar video overzicht
Security