Juniper Networks neemt cloud-native zero trust NAC-leverancier WiteSand over

15-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Juniper Networks neemt cloud-native zero trust NAC-leverancier WiteSand over

Juniper Networks neemt WiteSand over, een speler op het gebied van cloud-native zero trust Network Access Control (NAC) oplossingen. Juniper krijgt hiermee het ingenieursteam en de technologie van WiteSand in handen. Het bedrijf wil hiermee een next-generation NAC-oplossing leveren.

NAC speelt een belangrijke rol in veel hedendaagse IT-omgevingen door het identificeren van appataten die veilig met het netwerk kunnen verbinden. Traditionele NAC-oplossingen maken gebruik van on-premises hardware op basis van een monolithische codebase. De uitrol en het beheer hiervan kan complex zijn, en kostbaar bij implementaties op schaal. Juniper verplaatst daarom NAC-taken naar de cloud en zet AIOps in voor geautomatiseerde provisioning, monitoring, analyses en security.

"Zowel WiteSand als Juniper delen een gezamenlijke visie voor het verstoren van de gevestigde NAC-orde met cloud agility en AI-gedreven intelligence", zegt Sujai Hajela, EVP AI-Driven Enterprise, Juniper Networks. Hajela noemt de technologie en het team van Juniper een perfecte aanvulling op Juniper's AI-gedreven enterprise portfolio.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud