Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Cohesity biedt hoge cyberweerbaarheid

Goede bescherming aan de buitenkant maakt goede bescherming aan de binnenkant niet overbodig

Dave Stemerdink, Senior Systems Engineer bij Cohesity
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-02-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cohesity biedt hoge cyberweerbaarheid

Goede bescherming aan de buitenkant maakt goede bescherming aan de binnenkant niet overbodig, vertelt Dave Stemerdink, Senior Systems Engineer bij Cohesity. Eenmaal binnen kan verdacht gedrag, zoals het verplaatsen van data, direct gedetecteerd worden. Dat betekent echter wel dat data goed in beeld moet zijn: welke data staat waar, wie heeft er toegang en welke data is het meest belangrijk? Zonder goede datagovernance ben je niet cyberresilience.

Cohesity levert beveiliging en compliance waarop de grootste ondernemingen ter wereld vertrouwen. Hierbij is de infrastructuur en data gegevens altijd beveiligd. Recent heeft Cohesity Security Advisor geïntroduceerd, een toevoeging aan de Threat Defense-architectuur van het bedrijf die klanten een gemakkelijke manier biedt om hun beveiligingshouding te verbeteren in een tijdperk van snel geavanceerde en schadelijke cyberaanvallen. De nieuwe functie helpt menselijke fouten te verminderen en een hoger niveau van cyberweerbaarheid te bereiken in klantomgevingen die worden beheerd via het Cohesity Helios-gegevensplatform. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Channel Online Talkshow met Dave Stemerdink, Senior Systems Engineer bij Cohesity, over de recente trends, ontwikkelingen en toepassingen in de security markt.

Lees ook het recente interview met Cohesity: Data en security zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar.

Terug naar video overzicht
Security