SoftwareONE Netherlands blijft leverancier software licenties Zuidoost Brabant

14-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SoftwareONE Netherlands blijft leverancier software licenties Zuidoost Brabant

SoftwareONE Netherlands B.V. heeft de aanbesteding van de raamovereenkomst gewonnen voor de levering van software aan 14 decentrale overheidsinstanties in Zuidoost Brabant. Bizob voerde de aanbesteding namens deze instanties uit. In totaal betreft het (standaard)software en aanverwante dienstverlening voor ruim 5.500 werkplekken.

SoftwareONE was de afgelopen jaren al leverancier van deze licenties. Deze uitkomst houdt dus in dat de samenwerking wordt voortgezet voor tenminste twee jaar. Hierna kan deze tweemaal worden verlengd met één jaar.

Het team dat bij deze aanbesteding betrokken was heeft de mooie prestatie geleverd door op alle onderdelen de hoogst mogelijke score te behalen. Uit de gunningsbrief en een nadere toelichting door Bizob volgt onderstaande beschrijving:

“SoftwareONE heeft (wederom) op overtuigende wijze haar meerwaarde kunnen aantonen richting de deelnemende opdrachtgevers in de regio Brabant-Zuidoost. De kennis en expertise over licenties is aantoonbaar aanwezig en SoftwareONE kan deze kennis ook op professionele wijze overbrengen. Ze laten zien dat ze de overheidsmarkt belangrijk vinden en gebruiken hun kennis in het belang van alle deelnemers in de regio. De deelnemers zijn overtuigd dat de verwerving van software, die nodig is om hun overheidstaken uit te voeren, met weinig administratieve last afgenomen kan worden”.

“Het spreekt voor zich dat wij trots zijn op dit resultaat! Wij verheugen ons op een plezierige samenwerking met Bizob en de 14 deelnemende organisaties!” aldus Sancho Latumahina, Sales Director bij SoftwareONE in Nederland.

Terug naar nieuws overzicht