SLTN behaalt met gold de hoogst mogelijke partner status van Varonis

Eugène Tuijnman, SLTN

SLTN behaalt met gold de hoogst mogelijke partner status van Varonis

Koemar Dharamsingh, Varonis

23-12-2021
Deel dit artikel:

SLTN behaalt met gold de hoogst mogelijke partner status van Varonis

SLTN behaalt de hoogst mogelijke partner status van Varonis: Gold. Varonis levert een platform voor Data Governance en Data Security.

Sinds 2017 is SLTN partner van Varonis. Het behalen van de gold partner status is een erkenning van de investering in het succesvol verkopen en opleveren van Varonis diensten en oplossingen. Daarbij geeft het blijk van de uitgebreide expertise op het vlak van Data Governance en Data Security. SLTN begeleidt klanten in Data First Security trajecten, van introductie van het Varonis Security Platform, het installeren van maatwerk Proof of Concepts, tot de uitrol van de volledige Operational Journey en de ongoing begeleiding van klanten na de implementaties.

Digitale veiligheid

SLTN werkt constant aan de verbetering van de digitale veiligheid voor haar klanten. De samenwerking met Varonis is hier een belangrijk onderdeel van. “De toenemende groei van cybercriminaliteit, -spionage, fraude, compliancy en strenge privacywetgeving zorgen voor een enorme druk op onze klanten. Organisaties zien in dat de kennis die nodig is om deze druk het hoofd te bieden, inmiddels zo specialistisch geworden is dat ze experts nodig hebben voor ondersteuning, advies en implementaties. Met het partnership met Varonis en onze bieden wij onze klanten het beste uit de markt”, aldus Eugène Tuijnman (foto), CEO SLTN.

Koemar Dharamsign, Regional Sales Director Varonis: “De digitale transformatie heeft het traditionele beveiligingsmodel, dat gericht was op de perimeter en het endpoint, omgekeerd. In plaats van te focussen op outside in, beginnen organisaties nu inside out te denken, ofwel data-first-beveiliging. SLTN snapt dit als geen ander, en de erkenning van ons partnership met de gold status belooft veel goeds voor onze samenwerking.”

Terug naar nieuws overzicht
Security