Voldoen aan nieuwe prestatievereisten met AMD Ryzen Threadripper (advertorial)

AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO-processors

17-12-2021
Deel dit artikel:

Voldoen aan nieuwe prestatievereisten met AMD Ryzen Threadripper (advertorial)

AMD blijft de grenzen van workstationprestaties verleggen. Het bereiken van betekenisvolle vooruitgang heeft een directe, buitenmaatse impact op hoe een organisatie creëert en samenwerkt.

  • Architectonische en technische teams hebben traditionele kantoorproductiviteitsmogelijkheden nodig, plus 3D-modellering, rendering en zelfs VR. Dit is een combinatie van enigszins en volledig multi-threaded taken die grote hoeveelheden geheugen kunnen vereisen.
  • Ontwerp- en productieteams profiteren van nieuwe processen als generatief ontwerp, terwijl ze ook gebruikmaken van 3D-modellering en simulatie. Ook dit is weer een combinatie van enigszins multi-threaded designtaken en volledig multi-threaded processen. Sommige van deze taken zijn ook gevoelig voor geheugencapaciteit en -bandbreedte.
  • Media- en entertainmentteams hebben meer cores nodig voor rendering, uiterlijkontwikkeling en postproductiewerk, maar ook CPU's met een hogere frequentie die hogere viewport-framerates mogelijk maken voor scène-interactie en animatiebeoordeling.
  • Software- en wetenschapsteams hebben meer cores nodig om lange compilatieprocessen te versnellen, terwijl datawetenschappers uitbreidbare platformen nodig hebben om grote multi-GPU-configuraties te ondersteunen.

Uiteenlopende taken, elk met hun unieke prestatievereisten, vragen om meer op maat gemaakte configuraties, geoptimaliseerd om specifieke computer-bottlenecks aan te pakken.

Lees HIER het volledige artikel

Terug naar nieuws overzicht