Dutch IT Channel start Datacenter Project

Dutch IT Channel start Datacenter Project

24-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel start Datacenter Project

Dutch IT Channel start in januari 2022 de tweede editie van het Datacenter Project. Het platform trapt af met een onlinecampagne vanaf januari tot en met april 2022 op de speciale datacenter sectie van Dutch IT-channel en Executive-People. Daarnaast worden er Dutch IT Channel Studio Talkshows ‘Leaders of Datacenters’ gehost door moderator Danny Frietman. Het Dutch IT Datacenter Project richt zich op de community van leveranciers, distributeurs, resellers en IT-beslissers zoals CIO’s, datacenter specialisten en IT managers.

De uitgaven van IT-beslissers voor wereldwijde datacenterinfrastructuur zullen naar verwachting in 2022 tegen 208 miljard dollar bedragen, een stijging van zes procent ten opzichte van 2021, volgens de laatste voorspelling van Gartner. Dit biedt tal van kansen voor aanbieders van datacenter toepassingen om hun propositie via Dutch IT Channel en Executive-People te tonen aan IT-beslissers en IT-dienstverleners.

Talkshows

Naast de online artikelen vinden ook de Dutch IT Datacenter (studio) Talkshows plaats. Danny Frietman (moderator) en Witold Kepinski (hoofdredacteur) ontvangen in de studio en online thougt leaders, partners en gasten voor opnames van de Talkshows. Frietman gaat in gesprek over uiteenlopende trends en datacenter toepassingen.

31 maart 2022 verschijnt de Dutch IT-channel print special rond datacenters met verspreiding naar de lezers van Executive-People en Dutch IT-channel. Deze special wordt ook digitaal doorbladerbaar aangeboden.

Partner worden

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter dienstverleners en (cloud) service providers die graag hun datacenter aanbod van technologie en diensten willen belichten die interessant zijn voor IT-beslissers en IT-dienstverleners.

Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Datacenter Project neem contact op met:

Frans Vertregt: f.vertregt@dutchitchannel.nl / 06-10946545
Yvonne Bansagi: y.bansagi@dutchitchannel.nl / 06-23530399
Marc Jongbloed: m.jongbloed@dutchitchannel.nl / 06-43753759

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters