Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
03-11-2021
Deel dit artikel:

Fujitsu licht Uvance en de nieuwe ICT Sustainability Benchmark toe

Onlangs organiseerde Fujitsu op het terrein van de voormalige vliegbasis Woensdrecht, tegenwoordig een natuurgebied, een bijeenkomst om voor medewerkers en partners het recent aangekondigde Uvance-programma toe te lichten. Dit is een wereldwijd merk voor de zakelijke markt dat bedrijven duurzamer moet maken en sociale problemen op moet lossen. Dutch IT-channel sprak hierover in een video interview met Louis Hensen, Head of Products Netherlands bij Fujitsu.

Fujitsu Uvance is nieuw wereldwijd merk voor de zakelijke markt gericht om bedrijven duurzamer te maken en sociale problemen op te lossen. Fujitsu Uvance zal de technologische capaciteiten en probleemoplossende expertise van Fujitsu op zeven belangrijke aandachtsgebieden gebruiken om klanten optimaal te ondersteunen en tegelijkertijd bij te dragen aan het bereiken van het uiteindelijke doel: de wereld duurzamer maken door middel van innovatie en zo het vertrouwen in de samenleving te vergroten, zo meldt Fujitsu.

Het woord Uvance belichaamt het concept om alle dingen vooruit te laten gaan (Advance) in een duurzame richting. Het toont Fujitsu’s vastberadenheid om nieuwe mogelijkheden te creëren door mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden. Zo komt een duurzame wereld tot stand waarin iedereen zijn dromen kan verwezenlijken zo beloooft Fujitsu.Fujitsu Uvance zal een centrale rol spelen bij de groei van Fujitsu’s kernactiviteiten die uit zeven aandachtsgebieden bestaan.

Vier van deze aandachtgebieden zijn branche overstijgend en hebben betrekking op hoe de wereld er idealiter uitziet en sociale problemen waar we mogelijk nu en in de toekomst mee geconfronteerd worden. Deze vier aandachtsgebieden zijn: duurzame productie, consumenten ervaring, gezond leven en vertrouwde samenleving.Het ondersteunen van deze aandachtgebieden, het tot stand brengen van een platform voor het verzamelen van gegevens en het creëren van synergiën tussen applicaties en het uitvoeren van analyses zijn de drie horizontale aspecten: digitale verschuivingen, zakelijke toepassingen en hybride IT.

Terug naar video overzicht