Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Jan Lammers: Data is alles

Dat is key voor de competitie outpout en voor al het materiaal. Data is alles

Jan Lammers, Autocoureur & Sportief Directeur Dutch F1 Grand Prix Zandvoort
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-10-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Jan Lammers: Data is alles

In de F1 staat data centraal aldus Jan Lammers, Autocoureur & Sportief Directeur Dutch F1 Grand Prix Zandvoort. Dutch IT Channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak in een video interview met Lammers over het belang van data gebruik in de F1 sport.

Lammers gaf voor mensen uit de ICT-branche een presentatie over de toekomst van de F1 tijdens The Future of Business Technology - Leaders of Innovation event. Dit event werd georganiseerd door Dutch IT-channel en Executive People in Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Hierbij stond het thema Data & AI centraal. 

Lammers sprak met Kepinski ook over het belang van duurzaamheid en de elektrificatie in de autosport. Tevens geeft hij een blik op de Dutch F1 Grand Prix Zandvoort 2022.

In de maanden daarvoor sprak de redactie van Dutch IT-channel en Executive People met diverse partijen uit de markt over Data en AI toepassingen. Bekijk en lees op deze link de Dutch IT Talkshows en interviews van The Future of Business Technology 2021 project.

 

Terug naar video overzicht
Future of Business Technology