Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Henry Barenholz van Workday belicht belang wendbaarheid in organisaties

Creativiteit en wendbaarheid in rond Adaptive Planning is cruciaal omdat verandering zo snel gaan

Henry Barenholz, Workday
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
11-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Henry Barenholz van Workday belicht belang wendbaarheid in organisaties

De trends en ontwikkelingen die Workday, een HR en Finance software services en enterprise cloud applicatie specialist, bij klanten ziet hebben veel te maken met COVID19. Workday ziet dat de digitale transformatie in de afgelopen anderhalf jaar enorm is versneld. Waar bedrijven namelijk behoefte aan hebben en waar de digitale transformatie aan bijdraagt, is wendbaarheid. Dat heeft een organisatie nodig in tijden van onzekerheid, als je niet weet hoe de wereld er morgen uitziet aldus Henry Barenholz, countrymanager Workday. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Online Talkshow verder hierover met Barenholz.

Barenholz ziet dat organisaties uitgerust willen zijn om in te kunnen spelen op elke nieuwe beweging. Dat kan dus COVID19 zijn, maar straks kan het weer totaal iets anders zijn. Als je dan kijkt naar de specifieke gebieden van HR, dan zie je dat het welzijn van medewerkers de belangrijkste focus is geworden. De vraag ‘hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers happy en tevreden zijn’ is nu heel relevant’, aldus Barenholz.

Lees ook het hele interview met Barenholz hier.

Terug naar video overzicht
Future of Business Technology