Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Transfer Solutions biedt data platform voor digitale transformatie

AI is de verste vorm van data-gedreven weken

Codrin Kruijne, Transfer Solutions
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Transfer Solutions biedt data platform voor digitale transformatie

AI is bij uitstek een technologie waar vertegenwoordigers van de business als ‘citizen datascientists’ zelf in staat zijn waarde uit data te halen. Daarvoor is het echter wel zaak dat de onderliggende infrastructuur voor data op orde is. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Online Talkshow verder met Codrin Kruijne, Data Science Business Consultant bij Transfer Solutions.

De coronapandemie heeft gezorgd voor een onverwachte versnelling van innovatie-initiatieven. “Wij hebben gezien dat vorig jaar, tijdens Corona, de digitale transformatie versneld plaatsvond, zei Jurgen Duijster CEO van Transfer Solutions eerder in een interview met Dutch IT Channel. “Iedereen ging opeens thuiswerken en online bestellen nam een enorme vlucht. Hierdoor nam ook de behoefte aan een digitaal transformatie-platform toe, zoals Gartner dat in 2017 al beschreven had in het rapport ‘Building a Digital Transformation Platform’. Iedereen wilde ineens de beschikking hebben over data uit verschillende bronnen en invalshoeken, als basis voor zaken als machine learning en artificial intelligence (AI).”

Lees het hele interview hier.

Terug naar video overzicht
Future of Business Technology