Infosys ontwikkelt Quantum Computing mogelijkheden op AWS

24-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Infosys ontwikkelt Quantum Computing mogelijkheden op AWS

Infosys, speler op het gebied van digitale services en consulting van de volgende generatie, heeft vandaag een strategische samenwerking aangekondigd met Amazon Web Services (AWS) om quantum computing-mogelijkheden en use-cases te ontwikkelen. Infosys zal Amazon Braket gebruiken om meerdere use-cases in kwantumcomputing te verkennen en te bouwen als onderdeel van Infosys Cobalt- cloudaanbiedingen. Amazon Braket is een volledig beheerde kwantumcomputerservice die wetenschappers en ontwikkelaars helpt om met de technologie aan de slag te gaan en onderzoek en ontdekking te versnellen.

Infosys gaat kwantumtoepassingen bouwen, testen en evalueren op circuitsimulators en kwantumhardwaretechnologieën met behulp van Amazon Braket. Dit stelt onderzoekers en ontwikkelaars in staat om te experimenteren en complexe computerproblemen te bestuderen naarmate kwantumtechnologieën blijven evolueren. Bedrijven krijgen toegang tot use-cases voor snelle experimenten en kunnen onderzoeken hoe kwantumcomputing hen in de toekomst op verschillende gebieden kan helpen, nieuwe ideeën beoordelen en adoptiestrategieën plannen om innovatie te stimuleren. Het gebruik van Amazon Braket door Infosys is bedoeld om bedrijven klaar te maken voor een toekomst waarin kwantumcomputers invloed zullen hebben op het bedrijfsleven.

Het Infosys Center for Emerging Technology Solutions (iCETS), dat zich richt op de incubatie van diensten en aanbiedingen van de volgende generatie, gebruikt Amazon Braket om gebruiksscenario's voor kwantumcomputing te ontwikkelen voor het optimaliseren van voertuigroutes, fraudedetectie en meer. Infosys onderzoekt ook samenwerkingsmogelijkheden met startups in de quantum computing-ruimte via het Infosys Innovation Network (IIN). Deze samenwerking versterkt Infosys Cobalt, een reeks diensten, oplossingen en platforms waarmee ondernemingen hun cloudreis kunnen versnellen. Het biedt 14.000 cloud-assets en meer dan 200 blauwdrukken voor industriële cloudoplossingen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud