BLOX official cryptocurrency partner Ajax

21-08-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BLOX official cryptocurrency partner Ajax

Ajax en BLOX hebben een partnershipovereenkomst getekend. Het Nederlandse bedrijf verbindt zich voor drie seizoenen aan Ajax als Official Partner. BLOX is één van de grootste aanbieders van cryptocurrencies en wil op een verantwoorde wijze met unieke aanbiedingen relevant zijn voor geïnteresseerde Ajax-fans.

BLOX staat geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en is een partij die al langere tijd actief is in de markt. Via de mobiele app van BLOX is het zeer eenvoudig om cryptocurrencies zoals bitcoin en ethereum te kopen en te verhandelen.

Davy Stevens, CEO BLOX: "Wij willen cryptocurrency laagdrempelig en leuk maken en houden. Sinds 2013 zijn we actief en hebben we al veel Nederlanders kennis laten maken met cryptocurrencies. Het partnership met Ajax past naadloos bij onze Europese groeiambities en helpt ons onze naamsbekendheid verder te vergroten. Door middel van unieke aanbiedingen willen we fans op een veilige manier kennis laten maken met cryptocurrency."

Menno Geelen, Commercieel Directeur Ajax: "We verwelkomen BLOX met veel plezier in onze partner-groep. Hun ambitie spreekt me aan, alsmede de manier waarop ze crypto op een eenvoudige, verantwoorde en veilige manier onder de aandacht van geïnteresseerde kopers brengen."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

bitcoin, sport