3D-Modellering en -Design

29-06-2021
Deel dit artikel:

3D-Modellering en -Design

Onderdelen tekenen en interactie met modellen in 3D-CAD-software zijn single-threaded of licht multi-threaded taken. De frequentie of kloksnelheid van de CPU in combinatie met de IPC heeft voor deze taak een significante invloed op de responsiviteit van applicaties en de productiviteit van de eindgebruiker.

Bedrijfsprioriteit:

Bedrijven en IT-besluitvormers die meer prioriteit geven aan beheersbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheidsfuncties dan aan ruwe prestaties, zullen profiteren van AMD Ryzen Threadripper PRO-processors met AMD PRO-technologieën. De 16-core AMD Ryzen Threadripper PRO 3955WX is een uitstekende keuze voor 3D-CAD-werk met een maximale boostkloksnelheid van 4,3 GHz4 en volop extra cores voor multitasken.

Prestatieprioriteit

Bent u op zoek naar prestaties? De AMD Ryzen 5000 Series-processors zijn perfect voor licht multi-threaded designtaken, waarbij de Ryzen 7 5800X een uitstekende keuze is met (op het moment van schrijven) de beste prestaties in diverse CAD-designtools. De Ryzen 9 5950X-vlaggenschipprocessor is een andere fantastische optie met de hoogste boostkloksnelheid (4,9 GHz) van alle AMD Ryzen-processors, evenals 16 cores, perfect voor gebruikers die een mix van 3D-modellering en andere multi-threaded taken als rendering of generatief ontwerp voor ogen hebben.

Lees meer

Terug naar nieuws overzicht