Bedrijfsprioriteit en prestatieprioriteit

23-06-2021
Deel dit artikel:

Bedrijfsprioriteit en prestatieprioriteit

Organisaties en IT-besluitvormers geven de ene specifieke CPU-functie mogelijk meer prioriteit dan een andere. In dit artikel willen we dit voor gebruikelijke workflowtaken benaderen vanuit het standpunt van een bedrijfsprioriteit en prestatieprioriteit. Processors met bedrijfsprioriteit leveren wat prestatiekenmerken in voor veiligheid, beheersbaarheid en betrouwbaarheidsfuncties op bedrijfsniveau. Processors met prestatieprioriteit zijn bestemd voor gebruikers die gewoon zo snel mogelijk willen werken en prioriteit geven aan de prestaties van hun primaire taak in de workflow. Deze benadering zorgt voor enig overlap, zoals we hieronder zullen toelichten.

Uitgebreid workstation aanbod

Met zijn opleving in de markt voor workstations heeft AMD nu het meest complete en best presterende aanbod van workstationprocessors in zijn geschiedenis. Hoewel AMD een beknopte selectie processors van workstationklasse onderhoudt, willen we het volledige portfolio doornemen, de voordelen van elke processorfamilie bespreken en uitleggen hoe ze kunnen helpen om de gebruikelijke bottlenecks van technische workflows te verlichten.

Gebruikers van workstations kunnen kiezen uit drie AMD-processorfamilies, elk met hun eigen unieke kenmerken die u helpen het maximale uit uw professionele designtools te halen.

Lees meer

Terug naar nieuws overzicht