Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
14-06-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

EnGenius integreert Facebook Wi-Fi met Instagram in zijn cloud oplossing

EnGenius Networks Europe, een multinational op het gebied van netwerken, bekend om het leveren van cloud- en on-premise- netwerkoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met Facebook om Facebook Wi-Fi, nu ook met Instagram, te integreren in haar EnGenius Cloud-oplossing. Klanten van cafés, restaurants, warenhuizen, en andere gelegenheden kunnen nu gasten eenvoudig verbinding laten maken met het gasten Wi-Fi netwerk van het bedrijf door hun Facebook- of Instagram-account te gebruiken.

EnGenius lanceert Facebook Wi-Fi op zijn licentievrije EnGenius Cloud-netwerkoplossing. Samen met de intuïtieve EnGenius Cloud To-Go app kunt u de eenvoudige plug-and-play access points installeren en binnen enkele minuten Facebook Wi-Fi inschakelen. Facebook Wi-Fi helpt mensen niet alleen naadloos verbinding te maken met Wi-Fi, maar helpt bedrijfseigenaren ook hun naamsbekendheid te vergroten door de zichtbaarheid op Facebook- en Instagram-bedrijfspagina's te vergroten.

"We zijn verheugd samen te werken met Facebook om Facebook Wi-Fi te leveren als onderdeel van onze EnGenius Cloud Solution," zegt Antony Lai, VP van EnGenius Cloud Solution. "Facebook Wi-Fi biedt café-, restaurant-, horeca-, retail-, winkeleigenaren en andere gelegenheden een moeiteloze manier om een Wi-Fi captive portal op te zetten voor hun bezoekers."

Facebook Wi-Fi maakt het voor bedrijven eenvoudig om Wi-Fi als aantrekkelijke voorziening aan te bieden aan hun klanten. Bedrijven hebben de mogelijkheid om verbinding aan te passen al naar gelang de behoefte en hun Facebook-pagina en Instagram-profiel te integreren voor gebruikers om mee te communiceren.

Door het gemakkelijk te maken voor klanten om de online aanwezigheid van een bedrijf te ervaren, of door in te checken op Facebook of hun Instagram-profiel te volgen, geeft Facebook Wi-Fi bedrijven de kans om hun organische sociale betrokkenheid met klanten en hun vrienden te vergroten.

Facebook Wi-Fi biedt bedrijfseigenaren inzicht in het aantal check-ins via Facebook Wi-Fi van nieuwe, eenmalige en terugkerende bezoekers.

Om te leren hoe u Facebook Wi-Fi kunt instellen met de EnGenius Cloud-oplossing, bezoekt u nu de EnGenius Cloud-website: https://www.engenius.ai/cloud/facebook-wi-fi/ of neemt u contact met ons op via: sales@engeniusnetworks.eu

Download de licentievrije EnGenius Cloud To-Go app en probeer Facebook Wi-Fi nu uit: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.engenius.ezmcloud&hl=en_US & https://apps.apple.com/us/app/engenius-cloud/id1212696440

Terug naar video overzicht