1NCE breidt NB-IoT-dekking in Europa uit

01-04-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

1NCE breidt NB-IoT-dekking in Europa uit

1NCE, de eerste volwaardige operator van IoT-netwerkdiensten wereldwijd, breidt zijn Narrowband IoT (NB-IoT) -aanbod in Europa uit. Naast Duitsland en Oostenrijk dekt de IoT Flat Rate van 1NCE nu ook Nederland, Spanje, Griekenland, Italië en het VK met toegang tot NB-IoT-netwerken. Met de extra NB-IoT-netwerkdekking op het vasteland van China ondersteunt 1NCE nu de meest relevante IoT-kernmarkten in Europa en Azië.

Implementatie van smalband-IoT-oplossingen nu eenvoudiger en zuiniger in alle landen

Dankzij de uitgebreide NB-IoT-dekking is grensoverschrijdende implementatie van IoT-oplossingen met 1NCE nu nog eenvoudiger en zuiniger. Of het nu gaat om meetapplicaties, zoals in gas-, water- of elektriciteitsvoorziening, asset tracking in logistiek of sensoren in afvalbeheer, slimme landbouw of gebouwautomatisering: overal waar apparaten onafhankelijk en regelmatig gegevens moeten verzenden zonder een externe stroombron op verbruik, positie, beweging, vulniveau of temperatuur, NB-IoT is de perfecte keuze dankzij zijn energie-efficiëntie en geoptimaliseerd bereik en penetratie.

"NB-IoT is een kerntechnologie voor het internet der dingen", zegt Alexander P. Sator, CEO van 1NCE GmbH. "Het feit dat we NB-IoT nu ook in verschillende landen ondersteunen, stelt onze klanten in staat ten volle te profiteren van de voordelen van NB-IoT-technologie in combinatie met de eenvoud van ons aanbod."

Markus Bullinger, Business Development Manager bij Arrow Electronics , een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen voor commerciële gebruikers van elektronische componenten, bevestigt: ”We zien een sterk groeiende vraag naar Europese IoT-oplossingen in logistieke projecten met onze integratiepartners in de gebied van operationele technologieën. Dat kunnen we nu perfect aanpakken met 1NCE en oplossingen van onze partners zoals BOX ID. ”

"Voor ons komt deze uitbreiding precies op het juiste moment", voegt Wolfgang Vogl, algemeen directeur van BOX ID Systems GmbH , een in Duitsland gevestigde leverancier van trackingoplossingen voor het bewaken van industriële toeleveringsketens toe. “We hebben nauwelijks een use case die alleen binnen landsgrenzen plaatsvindt. Met het nieuwe cross-country aanbod kunnen we onze oplossing nu heel gemakkelijk verbinden met 1NCE via NB-IoT of LTE-M en de belangrijkste markten in Europa bereiken. "

Terug naar nieuws overzicht