Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Nutanix Enterprise Cloud moderniseert datacenter IT

Nutanix Enterprise Cloud integreert alle IT-bronnen om elke applicatie uit te voeren en vereenvoudigt datacenter infrastructuur beheer

Sunil Dutt, Director Channel en OEM Alliances NEUR|EMEA Nutanix
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
16-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nutanix Enterprise Cloud moderniseert datacenter IT

Traditionele datacenter infrastructuur kan de snelheid van het bedrijfsleven van vandaag niet bijhouden. Het beheren van afzonderlijke silo's voor rekenkracht, opslag, virtualisatie en netwerken is te traag en vereist te veel IT-specialisatie. Er is volgens hyperconverged infrastructure (hci) aanbieder Nutanix een betere manier; dat is Nutanix Enterprise Cloud. Dit is een moderne, software-gedefinieerde oplossing die native alle IT-bronnen integreert om elke applicatie uit te voeren en tegelijkertijd echte eenvoud en kwaliteit biedt die datacenter infrastructuur beheer vereenvoudigd. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Channel Talkshow ‘Leaders of Datacenters’ met met Sunil Dutt, Director Channel en OEM Alliances NEUR|EMEA bij Nutanix.

Dutt en Frietman bespreken ponder andere de trends rond hyperconverged infrastructuur voor datacenters. Verder ook het Nutanix Enterprise Cloud aanbod voor datacenter IT om deze gemakkelijker te ontwerpen, bouwen en beheren.

Hybrid cloud is volgens het Nutanix Enterprise Cloud Index-survey en -onderzoeksrapport, dat de vooruitgang van bedrijven meet met betrekking tot de adoptie van private, hybride en public clouds, het meest in trek.

Terug naar video overzicht
Cloud