Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

John Barrins van Insight belicht voordelen van Augmented & Mixed Reality

Danny Frietman (moderator bij Dutch IT Channel) voerde onlangs in een video talkshow een gesprek met John Barrins (IoT en Mixed Reality Lead bij Insight EMEA) over de adoptie van augmented reality (AR) en virtual reality (VR). Dit soort oplossingen en diensten zullen aanzienlijke productiviteit en een meeslepende ervaring opleveren, aldus Barrins.

Meer bedrijven, overheden en organisaties zoals ziekenhuizen willen het AR / VR gebruik opschalen. Nu de COVID-19-pandemie de manier waarop de wereld werkt blijft veranderen, is er geen betere tijd om dat te doen aldus Insight. Zo zullen organisaties bijvoorbeeld meer virtual reality en augmentend reality toepassingen in hun workflows implementeren.

Wat is het verschil tussen augmented reality (AR) en virtual reality (VR)? En wat voor innovatieve oplossingen zijn er beschikbaar zoals van Microsoft Hololens 2 en Facebook Oculus? Frietman en Barrins bespreken in de video talkshow samen het potentieel van augmented reality op de werkplek, zoals in de gezondheidszorg.

Barrins legt verder in de video talkshow uit hoe deze ‘immersive tech’ toepassingen werknemers in staat kan stellen informatie te plaatsen waar ze deze het meest nodig hebben: in de reële context van hun werk.

Terug naar video overzicht