Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
28-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dave Maasland van ESET te gast in Dutch IT Channel Security Talkshow

Dave Maasland, ceo van ESET Nederland dat endpoint security toepassingen levert, was onlangs te gast in de Dutch IT Channel Security Talkshow. Hij sprak met Danny Frietman, moderator van Dutch IT Channel, over actuele cybersecurity trends, het belang van teamwork en het belang van goede beveiliging van werkplekken zoals met authenticatie en endpoint detection & response (edr). Verder bespreekt Maasland met Frietman de uitkomsten van het Dutch IT Security Onderzoek dat in samenwerking met Smart Profile is gepubliceerd.

IT-security staat vandaag de dag hoog op de agenda van elke IT-beslisser die zijn of haar data, processen en business koestert. De IT-beslisser moet vaak complexe omgevingen beheren, iets wat door vaak door experts, zoals IT-professionals en IT-dienstverleners, wordt uitgevoerd. Ze moeten cybergevaren tegenhouden phishing en ransomware aanvallen die de digitale weerbaarheid van organisaties op proef stellen.

Verder moeten IT-beslissers inspelen en budget vrijmaken door nieuwe situaties zoals de vele thuiswerkplekken die na de COVID-19 zijn ontstaan. Genoeg reden voor platformen Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile een onderzoek te doen naar de actuele staat van IT Security in Nederland en wat de actuele trends zijn die Maasland en Frietman bespreken.

Download het onderzoek op deze link. Doe er uw voordeel mee!

Terug naar video overzicht
Security