Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
02-11-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

SUSE groeit en heeft veel vacatures

De komende drie jaar wil open source specialist SUSE groeien naar een omzet van 1 miljard dollar per jaar. “Dat is ambitieus, maar zeker haalbaar gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren”, zegt Marijn de Vos, digital sales manager EMEA bij SUSE in gesprek met Dutch IT Channel hoofdredacteur Witold Kepinski. “Maar we hebben wel extra medewerkers nodig.” Er zijn nu diverse vacatures beschikbaar op suse.com/jobs.

De Vos is zelf zo’n tien jaar geleden begonnen bij SUSE; als verkoper en is opgeklommen naar de EMEA-functie. “Dat doe ik nu ongeveer een jaar en ik heb de Europese verkooporganisatie – dat zijn plus minus veertig mensen – omgevormd naar een groep met account executives. De aandacht ligt dan niet zozeer op de verkoop, maar meer op het invullen van behoeften van onze klanten. Natuurlijk moet er aan het eind van het jaar wel iets zijn verkocht, maar de relatie met onze klanten voert de boventoon.”

Het gaat SUSE de laatste jaren voor de wind; omzetgroei, voller portfolio, meer personeel. “Dat heeft te maken met de waardering die open source software heeft weten te oogsten. Vrijwel alle innovaties op het gebied van IT-infrastructuur komen uit de open source koker. Dat geldt ook voor ontwikkeltools, cloud native apps en dergelijke”, verklaart De Vos.

Bekijk alle SUSE vacatures op: www.suse.com/jobs

Terug naar video overzicht