Vebego International kiest voor delaware als partner

01-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Vebego International kiest voor delaware als partner

Vebego International heeft zijn handtekening gezet voor een samenwerking met delaware Nederland als partner voor minimaal drie jaar. Per 1 april 2020 zijn zij samen de samenwerking gestart. 

Vebego kiest er bewust voor om zowel het SAP technische als functionele beheer uit handen te geven. Daarbij hanteren zij een Cloud beleid en zal men in de toekomst de ERP omgeving migreren naar Cloud en SaaS oplossingen.

Daarnaast heeft Vebego een SAP omgeving ingericht met een template voor achttien bedrijven gericht op End2End processen. Ook zullen er in de toekomst bedrijven in België, Duitsland en Zwitserland gebruik maken van de centrale ERP omgeving. Vebego selecteert delaware daarbij als voorkeursleverancier op SAP gebied.

Anton van Aar, Manager Inkoop & Contractmanager bij Vebego International, geeft aan hoe goed het DNA van beide organisaties bij elkaar passen. ‘’Vanaf het eerste moment was de connectie met delaware Nederland aanwezig. De organisatie en cultuur sluiten perfect aan bij het bedrijf dat Vebego vandaag de dag is. Naast onze gestelde wensen en eisen was het gevoel uitermate belangrijk, waaronder ook ervaring, flexibiliteit, expertise, innovatie en advies van groot belang waren. delaware heeft bewezen over deze kernwaarden te beschikken en ons mee te nemen in een succesvolle reis naar de Cloud.’’

Ralph Jansen, Sales Executive delaware Nederland; “De kracht van delaware als internationaal projecten- en service organisatie ligt met name in het feit dat we onze klanten ontzorgen en een algehele regiefunctie op ons nemen. Juist daar hebben we de match gevonden met Vebego. Ook zijn we in staat om naast het huidige SAP landschap van toegevoegde waarde te zijn op het gebied van verschillende Microsoft oplossingen. De diversiteit aan vraagstukken en potentiële verbeter opportuniteiten passen perfect binnen de delaware organisatie, cultuur en filosofie.”

Terug naar nieuws overzicht