Outsourcing Hub kondigt rebranding aan en is vanaf nu iSourcing Hub
26-05-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Outsourcing Hub kondigt rebranding aan en is vanaf nu iSourcing Hub

Outsourcing Hub kondigt aan verder te gaan als iSourcing Hub. Het grootste IT sourcing selectie & matching platform van Nederland heeft zich dusdanig verbreed, dat ‘Outsourcing Hub’ de lading niet meer voldoende dekt.

De nieuwe naam, huisstijl en website weerspiegelen de nieuwe koers. Van één hub naar meer dan 160, elke hub toegespitst op een IT-thema.

Henk Pater, oprichter en CEO van Outsourcing Hub – nu dus iSourcing Hub: “ik heb Outsourcing Hub in 2015 opgericht vanwege de frustratie die ik als consultant voelde bij het begeleiden van selectietrajecten. Het kostte me iedere keer weer immens veel tijd om alle spelers en ontwikkelingen in kaart te brengen en te houden. Met Outsourcing Hub ben ik de uitdaging aangegaan om daar een oplossing voor te bedenken. We zijn begonnen met het koppelen van vraag en aanbod in de IT-sector, echt de ’klassieke’ uitbestedings- en aanbestedingstrajecten. De markt is in de tussentijd flink veranderd en wij zijn daarin meegegroeid, mede ingegeven door wat onze klanten en gebruikers vroegen.”

Lees meer op de website van iSourcing Hub.

Terug naar nieuws overzicht