BZK gunt iSense, Between Staffing, CIMSOLUTIONS, HeadFirst, ItaQ, LINKIT en Ordina
08-04-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BZK gunt iSense, Between Staffing, CIMSOLUTIONS, HeadFirst, ItaQ, LINKIT en Ordina

De komende jaren gaam diverse partijen het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) voorzien van ICT-professionals. Het ministerie van Binnenlandse Zaken Koninkrijksrelaties (BZK) heeft in totaal zeven partijen geselecteerd voor deze aanbesteding. Dat zijn iSense ICT Professionals, Between Staffing, CIMSOLUTIONS, HeadFirst, ItaQ, LINKIT en Ordina.

De looptijd van deze aanbesteding duurt vier jaar en gaat in per 1 mei 2020.  Diverse ICT-functies worden bij het ministerie van BZK uitgevraagd, onder meer op het gebied van Applicatieontwikkeling, Functioneel Beheer, Informatie Analyse, Informatie Beleid, Project Management en Systeem Ontwikkeling. De totale aanbesteding heeft een waarde van 150 miljoen euro.

Uiteraard is het team van iSense blij met deze nieuwe samenwerking. Managing Director Marco Berkhout: "Het geeft mij een gevoel van trots dat we deze aanbesteding gegund hebben gekregen. Dit toont aan dat men kan vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring. Het leveren van specialistisch maatwerk is voor ons kenmerkend. We zijn dan ook verheugd om het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de komende vier jaar hiermee te mogen ondersteunen.”

 

Terug naar nieuws overzicht