HP vernieuwt de Color LaserJet Pro M100 en M200 series
31-01-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

HP vernieuwt de Color LaserJet Pro M100 en M200 series

HP, leverancier van onder meer printers, presenteert nieuwe versies van de HP Color LaserJet Pro M100- en M200-series. De nieuwste M100- en M200-series zijn gericht op zakelijke gebruikers.

“Professionals zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun productiviteit te verhogen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en prestatie", aldus Bob te Boekhorst, Category Manager Home Printing Solutions, HP Inc. "Om de beste printervaringen, duurzaam ontwerp, geavanceerde beveiligingsoplossingen en krachtige prestaties te bieden voor optimale efficiëntie, hebben we onze HP Color LaserJet Pro M100 en M200 serie opgefrist.”

HP Smart App

De HP Color LaserJet Pro M100 en M200 series zijn voorzien van de functie Smart Tasks in de HP Smart App. Met deze functie kunnen gebruikers snel en eenvoudig direct vanaf hun telefoon documenten printen, scannen en kopiëren.

De HP Smart App bespaart tijd door de Smart Tasks en door het organiseren van documenten, wat volgens HP 50% sneller gaat. Met Smart Tasks via de HP Smart App op je smartphone kan je:

  • Snel documenten scannen en heb je al je content op bedrijfssoftware zoals QuickBooks, Dropbox en Google Drive
  • Notificaties krijgen bij het printen, scannen of kopiëren van documenten
  • Overal waar je bent inktsupplementen bestellen
  • Verbeterde veiligheid

Beveiliging

De bijgewerkte HP Color LaserJet Pro M100 en M200 series zijn voorzien van verschillende beveiligingsfuncties. Denk hierbij aan basisencryptie en wachtwoordbeveiliging om het apparaat, persoonlijke gegevens en zakelijke documenten te beschermen en te beveiligen wanneer je print.

De M200-serie bevat ook oplossingen die de verdediging tegen zwakke plekken in de beveiliging versterken. De belangrijkste functies zijn onder andere automatische firmware-updates om aanvallen op te sporen en te stoppen, en dual-band Wi-Fi voor snellere en betrouwbaardere verbindingen op draadloze modellen5.

HP Toner cartridges met JetIntelligence

De HP Color LaserJet Pro M100 en M200 serie worden geleverd met originele HP Toner cartridges met JetIntelligence, dat voor professionele printkwaliteit zorgt. Met ingebouwde draadloze en Ethernet-netwerkmogelijkheden leveren de M100 en M200-serie ook snellere en betrouwbaardere verbindingen met dual-band Wi-Fi6.

Zowel de M100- als de M200-serie ondersteunen het printen van hoge volumes, bieden hoge afdruksnelheden en bevatten opties om te scannen, kopiëren en faxen. Bovendien kan je met de M200-serie kiezen voor automatisch dubbelzijdig printen.

Duurzaam ontwerp

De nieuwe M100 en M200 series, die de HP Auto-on/Auto-off technologie omvatten, gebruiken gemiddeld ongeveer 35% minder energie dan standaardmodelprinters die niet voldoen aan de ENERGY STAR 3.0 specificatie. De printers zijn ontworpen en getest zodat deze voldoen aan de nieuwste ENERGY STAR 11 standaarden voor kwaliteit, prestaties en energiebesparing. Ook meldt HP dat de printsystemen geen uitstoot veroorzaken die de richtlijnen van de Blue Angel eco-labels overschrijden.

Terug naar nieuws overzicht