Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
20-01-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Protinus IT: “Wij gaan onze groei voortzetten in 2020”

Protinus IT heeft een goed jaar achter de rug, en heeft er alle vertrouwen in dat de groei in 2020 door zal blijven gaan. Dat zei directeur Vincent Verbiesen in gesprek met het team van Dutch IT-channel tijdens het Nieuwjaarsgala, vorige week in Studio 21 in Hilversum. Protinus IT was als Main Event Sponsor prominent aanwezig met niet minder dan vijftig gasten.

Unieke prestatie

Presentatrice Nance Coolen en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski reikten in totaal negentien prijzen uit aan bedrijven en personen die in 2019 onderscheidend waren of een unieke prestatie hebben geleverd.

Lustrumeditie

De lustrumeditie van het grootste IT-business gala van Nederland was met ruim 750 gasten sinds december al volledig uitverkocht. In het vernieuwde Studio 21 kwam de Nederlandse IT-industrie samen om het belang van business technology voor de Nederlandse economie te vieren. Na een gezellige ontvangst genoten de bezoekers van de awardshow met een heerlijk diner en mooi amusement. De avond werd feestelijk afgesloten met een gezellige afterparty met live muziek.

 

Het team van Dutch IT-channel dankt Protinus IT voor de ondersteuning en goede samenwerking door de jaren heen.

Terug naar video overzicht
Dutch IT-channel Awards