SoftwareOne

SoftwareONE is een toonaangevende wereldwijde leverancier van end-to-end software- en cloudtechnologie-oplossingen, met het hoofdkantoor in Zwitserland. Met capaciteiten in de gehele waardeketen helpt het bedrijven van elke omvang bij het ontwerpen en implementeren van hun technologiestrategie, het kopen van de juiste software en cloudoplossingen tegen de juiste prijs en het beheren en optimaliseren van hun softwarepark. Het aanbod is verbonden met PyraCloud, SoftwareONE's eigen digitale platform, dat klanten voorziet van gegevensgestuurde, bruikbare intelligentie en hen helpt bij het beheren en optimaliseren van hun software- en clouduitgaven.

Met ongeveer 5.300 medewerkers en verkoop- en servicemogelijkheden in 90 landen biedt SoftwareONE ongeveer 65.000 zakelijke klanten software- en cloud-oplossingen van meer dan 7.500 uitgevers.

Ga voor meer informatie naar www.SoftwareONE.nl

Video
https://www.youtube.com/watch?v=JGUvZENXnSw&feature=youtu.be

Industry

Information Technology & Services

Company size: 201-500 employees

Founded: 1985

Specialties: Cloud Solutions, Security, Computing Everywhere, Mobility, Big Data & Analytics, Information Management, Digital Content, Software Asset Management, hybrid cloud, and multi cloud